reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Genna- niezla ilosc jajcow. Teraz relaxing , i w poniedzialek pozytywne nastawienie i potem najgorszy okres in vitro. Czekanie na wynik. Ale wiadomo ,dasz rade :)
Kwiatuszek- dokladnie , u nas mowili 4-5 dni abstynencji. i rano maz udaje sie do oddzielnego pokoju z biurkiem :-). U nas sie siostra pytala czy chce isc z nim. Stwierdzilam ,ze da rade. I dal. :)

Genna, no nie mogło być inaczej!!!!
Jestem z Ciebie dumna. Mówisz, że masz lekka hiperkę?! Pij dużo wody, tak, żeby uszami się wylewało :tak:
A dr dał Ci dostinex???
Trzymam mocno kciuki za sexik na szkiełku. A w poniedziałek będziesz już w ciąży :-D

Genna, no nie mogło być inaczej!!!!
Jestem z Ciebie dumna. Mówisz, że masz lekka hiperkę?! Pij dużo wody, tak, żeby uszami się wylewało :tak:
A dr dał Ci dostinex???
Trzymam mocno kciuki za sexik na szkiełku. A w poniedziałek będziesz już w ciąży :-D
yyyy nie dostałam dostinexu, a to na co? Za to lutinus 2 w cenie 1:)

No właśnie dostinex jest na hiperkę.
8 tabletek kosztuje 220 zł. Miałam za pierwszym razem i teraz też dr mi wypisał.
Szczęściara z tym lutinusem. Ja teraz jestem już na normalnej luteinie, a różnica jest kolosalna.
Lutinus lepiej się wchłania i zawsze to 1 tabletka, a nie 4
rofl.gif
.

NOm tylko jedna jupi,ale za to mega wielka:szok:, ale do rzeczy.....
raportuje na 13 pobranych, 8 dojrzałych , 6 zaplodnili bo tyle mogli z rządowki i 5 sie zaplodnilo, więc niech ładnie sie teraz dzielą i moze będę miała dużą rodzinke :)
milego weekendu dziewczynki:-)

reklama
Genna -dlaczego masz dwa tylko do mrozenia? Ile zarodkow bedziesz miala podanych?
super ,ze sie tyle zaplodnilo. U mnie zaplodnily sie 4- Jeden to moj synus, kolejny niestety do nieba odlecial, po nastepnego wracam ,mam nadzieje ,ze 17 .09 i jeden wciaz czekac bedzie.

Do góry