reklama
malailoncia
Aktywna w BB
dzidzius będę dziś w klinice na becie to zapytam, ale raczej czarno to dla siebie widzę, brzuch boli, plamienie się rozkręca
mazenka Ty nam tu zaszalej z betą!
lawendowy_sen, kciuki mocno zaciśnięte!!!
mazenka Ty nam tu zaszalej z betą!
lawendowy_sen, kciuki mocno zaciśnięte!!!
malailoncia
Aktywna w BB
Oktavi, ładna hodowla
mazenka, o której będziesz miała wynik?
dzidzius, Ty może faktycznie zadzwoń do tego gina....Tobie przynajmniej beta wyszła pozytywna!
Jadę........trzymajcie kciuki.
mazenka, o której będziesz miała wynik?
dzidzius, Ty może faktycznie zadzwoń do tego gina....Tobie przynajmniej beta wyszła pozytywna!
Jadę........trzymajcie kciuki.
Witajcie Dziewczyny po weekendowej nieobecności, musiałam troszkę odpocząć psychicznie po tych wszystkich przejściach, ale już wracam
Czekam dzisiaj na same dobre wiadomości.:-)
Widzę że Oktavi ślicznie zaczęła, piękny wynik, gratuluję Ci Kochana
Czekam dzisiaj na same dobre wiadomości.:-)
Widzę że Oktavi ślicznie zaczęła, piękny wynik, gratuluję Ci Kochana
Jessssuuuuuuuu dziewczyny co tu się dzieje... Napięcie mnie takie dopadło, że hej...
Lawendowy - ja dużo dojrzałych i cudnie eozwijających się pecholi trzymam &&&&&&&
mazenka - Ty to ja wiem, że jak walniesz betą to jej ogrom mnie przewali aż
dzidziuś - czekam na wieści od Ciebie. Oby pozytywne
melailońcia - &&&&&&&&& kurde oby to były plamienia a nie @
Sylwia - strasznie mi tu Ciebie brakuje. Odzywaj się cieżaróweczko
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po biegunkowych przejściach ale słąba jeszcze jestem a mój chłop jedzie na 3 dni w delegację zagraniczną więc zostaję słomianą wdową
Lawendowy - ja dużo dojrzałych i cudnie eozwijających się pecholi trzymam &&&&&&&
mazenka - Ty to ja wiem, że jak walniesz betą to jej ogrom mnie przewali aż
dzidziuś - czekam na wieści od Ciebie. Oby pozytywne
melailońcia - &&&&&&&&& kurde oby to były plamienia a nie @
Sylwia - strasznie mi tu Ciebie brakuje. Odzywaj się cieżaróweczko
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po biegunkowych przejściach ale słąba jeszcze jestem a mój chłop jedzie na 3 dni w delegację zagraniczną więc zostaję słomianą wdową
Marzenka, Małailoncia, Maya dzięki :-). Wiem, że 5 to dla większości wydawałoby się mało, ale na krótkim protokole, po 4 dniach z Amh 0,5 jest super :-)
To ja zaczęłam dzisiejsze dobre wieści, teraz czekamy na powalające wyniki bety Marzenki, Dzidziusia, Małejilonci, na zdrowe i śliczne komórki Lawendowego i, żeby Ona mogła już dalej walczyć.
To ja zaczęłam dzisiejsze dobre wieści, teraz czekamy na powalające wyniki bety Marzenki, Dzidziusia, Małejilonci, na zdrowe i śliczne komórki Lawendowego i, żeby Ona mogła już dalej walczyć.
reklama
martaczi
Fanka BB :)
cześć Kochane!
mimo że mało się odzywam to cały czas za Was trzymam kciuki i strasznie Wam kibicuję, każda wysoka beta utwierdza mnie w przekonaniu że mi też wreszcie się uda!
Sylwia super że i Twojej siostrze się udało
Lawendowy za Ciebie &&& żeby wszystko gładko poszło ja już trzymam kciuki za transfer
Mazenka to już dziś ale ten czas zleciał &&& z całych sił za wysoką betę!!!
Dzidziuś ciągle w stresie Kochana trzymaj się będzie dobrze!!!
Oktavi gratuluję pęcholków
mimo że mało się odzywam to cały czas za Was trzymam kciuki i strasznie Wam kibicuję, każda wysoka beta utwierdza mnie w przekonaniu że mi też wreszcie się uda!
Sylwia super że i Twojej siostrze się udało
Lawendowy za Ciebie &&& żeby wszystko gładko poszło ja już trzymam kciuki za transfer
Mazenka to już dziś ale ten czas zleciał &&& z całych sił za wysoką betę!!!
Dzidziuś ciągle w stresie Kochana trzymaj się będzie dobrze!!!
Oktavi gratuluję pęcholków
Podziel się: