reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mazenka ja myśle ze musisz iść do lekarza . Ja nie miałam takiego brzucha , właściwie nic nie było widać. Pamietam jak pielęgniarka mnie zapytała co ja robienie ze mam taki płaski brzuch. Pij duzo wody dziewczyny mówią ze to pomaga.
​trzymam kciuki za jutro dziewczyny !!! Lawendowy&&&&& i za wysokie bety&&&&&

reklama
Dziewczyny, chyba nie dotrwam nawet do tej jutrzejszej bety:(
Brzuch boli 2-owo, wzięłam nospę, ale nie pomaga. Plamienie takie brunatno-różowe, mało, ale cały dzień:no:
Trzymam kciuki za Was!

witam!
chwile mnie tutaj nie bylo a wiec gratulacje wszystkim tym co sie udalo i trzymam za wszystkie kciuki ktore oczekuja na finał lub sa w trakcie drogi do szczescie albo dopiero ja zaczynaja!

JA JADE JUTRO I SIE OKAZE CZY BEDE MIALA KŁÓCIE CZY NIE AZ SIE BOJE :( TRZYMAJCIE KCIUKI ZA TO ZEBY SIE ULOTNILY!

Malailoncia, u mnie też nadal brązowe plamienia i brzuch cały czas boli, jade na nospie forte ale słabo pomaga. Jutro zrobie betę, a może skontaktować się z naszym Gin. . Nie myślałaś o tym żeby się z nim skontaktować i zapytać co robić?

reklama
Do góry