reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

GizaS, nie przejmuj się progesteronem dobrze mówi Lolitka i tak zaraz po punkcji dostaniesz pakiecik Luteiny i Duphastonu. Ja pamiętam tyle że adekwatnie do wzrostu estradiolu ( na koniec stymulacji 2600 ), progesteron spadała ( na koniec stymulacji chyba ok. 2,5 ). Nie wiem jak teraz stoi u mnie progesteron ale od punkcji biorę 3 razy dziennie po 2 tabl. Luteiny i 3 razy po 1 tabl. Duphastonu. Ja też brałam Gonal F, cetrotide i na koniec Ovitelle. Też o 20.00 i punkcja o 8.00 rano :-) Powodzenia i żeby wszystkie jajeczka się zapłodniły. :-):-)

reklama
Gizas to ładnie pokute ręce musisz mieć... Nie wiem jak jest na rządówce, ja musiałam dopłacić za embryoglue 100 euro, ale w całkiem innej bajce jestem.

Ostatni zastrzyk za mną
yes2.gif
Puregon wzięty o 21:26.
Teraz zostało mi tylko codzienne kłucie clexane.

Lawendowy szczere kondolencje dla ciebie i rodziny.
Marzenka i dzidzius a robilyscie tezy tej samej firmy? Rożne testy maja różny próg czułości. Niestety u mnie blednaca kreska na teście była jednoznaczna ze spadkiem bety ... Mam nadzieje ze u was to kwestia firmy testu.

Jogo ja mam tej samej firmy, zamówiłam dziesięciopak. Już dzisiaj wyszła mi kreska najmocniejsza ze wszystkich, jestem spokojniejsza:-D, chociaż wiem, że pewności mieć nie mogę.

U mnie niestety klapa:( Wczoraj w nocy (1.30) obudziłam się do łazienki, bolał mnie brzuch @-owo i miałam żywą czerwoną plamę krwi na wkładce:( Dziś takie brązowe brudzenie i jedna wredna krecha na teście:(
Koniec marzeń. Jutro tylko beta dla potwierdzenia odstawienia leków:(
Siedzę i ryczę!

Malailoncia, może zarodek się zagnieżdża, kiedy miałaś transfer i ile miał zarodek? Ja jak w 11 dpt robiłam betę miałam 25,48, a na teście wyszła jedna krecha.

Ja robiłam test z tej samej firmy. Moje nadzieje też maleją. dzisiaj w nocy znowu dostałam bóli jak na @ i było mi zimno- a tak mam zawsze przed @. też obawiałam się że ta blednąca kreska to spadek bety. Jutro zrobię badanie bety, ostatnie robiłam w środę. Sikacza już nie robię , mam dosyć. Z tych stresów głowa mnie boli od kilku dni. Ja już po prostu nie mogę dalej funkcjonować. Niech się to wszystko w końcu wyjaśni bo oszaleje.

Ostatnia edycja:
reklama
Transfer miałam 8, dziś 10dpt. Nie ma szans, że to inplantacja, za późno. Zarodek był 5-dniowy. Znam niestety swój organizm- przy inseminacjach miałam tak samo, mimo końskich dawek luteiny i duphastonu, były plamienia, a potem@:no:

Do góry