mazenka embryoglue nie, a co to?
Po transferze mam tylko dołożony estrofem, zostawił mi oczywiście luteinę,duphaston i nie wiem po co ten bromergon i medrol mam dalej brać, no ale cóż, lekarz, wie co robi...Tylko że chyba od jutra mam włączyć ten estrofem bo na rozpisce którą wcześniej mi dał jest napisane że w dniu transferu tylko wieczorem duphaston i jedna luteina.Eh, że też ja się nigdy nie dopytam, jestem straszna...
Czytam sobie informacje które dostałam, dieta wysokobiałkowa, 2 litry płynów dziennie,bez zawartości kofeiny...Boże, a ja tak kocham kawę!!!!!!!!!!!! Nie wiem jak ja będę bez niej funkcjonować.
Kurcze, jest też informacja o hyperstymulacji która może ujawnić kilka dni przed testem ciążowym, która może pojawić się właśnie u mnie skoro pobrano mi więcej niż 15 komórek jajowych, a znając życie i moje szczęście to pewnie się pojawi...Jezu, tylko nie to...
martacz,
lkasia,
Lilia♥,
gotadora dziękuję!
No teraz maksimum relaksu i wyciszenia. Lekarz dał mi dwa tygodnie zwolnienia tak że nic tylko leżeć i pachnieć
Jesteś w ciąży, pięknie to brzmi i dziękuję Wam za te słowa ale jakie są statystyki dobrze wiemy...Wiem że teraz już tylko pozytywne myślenie może mnie uratować ale nie chcę przesadzać z euforią bo rozczarowanie bardzo boli...
gosssssia4 przykro mi ...niewiele -przynajmniej ja - wiem o Twoim przypadku bo nie masz żadnej sygnatury ale może poczekaj jeszcze ...
gotadora do punkcji nie musiałam mieć pełnego pęcherza, nawet nam się kazali iść wysikać, dziś do transferu jedynie.