reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Czy Wy też dostałyście taką prywatną wiadomość od osoby o nicku pIV?

Treść wiadomości:

Fusun, od kilku nocy czytam wasze wypowiedzi na forum dotyczącego starania się o dziecko. Jesteście niesamowicie silne i trzymam za Was kciuki. Nie chcę kłamać i pisać, że sama bezskutecznie staram się o dziecko. Trafiłam tu z innego powodu. Pracuję w telewizji i właśnie o takich kobietach jak Wy chcemy zrobić dokument. O osobach, które pomimo starań nie mogą sprowadzić na świat upragnionego dziecka.
Osoby, które wezmą udział w naszym projekcie będą pod stałą i bezpłatną opieką specjalistów od badań, leczenia po zabieg in vitro (jeśli inne metody zawiodą bądź już zawiodły). Pokrywamy koszty wszystkich badań, zabiegów i leczenia. Jeśli byłabyś zainteresowana rozmową na ten temat bardzo proszę o telefon lub smsa pod numer 519 520 053 lub odpisanie na moją skrzynkę. Byłabym Wam bardzo wdzięczna gdybyś przekazała innym osobom bezskutecznie starającym się o dziecko tę informację. Potrzebujemy naprawdę wielu osób. Mogą to być również osoby, które jeszcze nie robiły żadnych badań a o dziecko starają się od ponad roku, oraz takie, które zupełnie nie wiedzą gdzie tkwi problem bo są odsyłane od lekarza do lekarza.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

reklama
Nie wiem co o tym myśleć, a poza tym nie jestem zainteresowana kolejną stymulacją. Ja już odpuszczam walkę o dziecko. Ale gdyby któraś z Was chciała.... Tylko jak sprawdzić, że to nie jest ściema albo, że nie jest to ktoś nawiedzony w stylu osoby 'dlaczego'

Gotadora, czuje się fizycznie ok. Psychicznie strasznie: jestem bardzo rozdrażniona, zdenerwowana, oczywiście nie jestem w stanie myśleć o niczym innym tylko o tej kruszynce we mnie. Czy jeszcze żyje, czy tym razem się zagnieździ, czy się urodzi... Jestem strzępkiem nerwów... Masakra.

Wprowadziłam poprawkę, bo mnie gdzieś zgubiłyście:-)

CZERWIEC:

Czerwiec (może): joasia2906 - udane crio
21 czerwiec GizaS - wizyta w sprawie torbieli, której już nie będzie
sorry2.gif

22 czerwiec Asia _77- udane crio ostatniego Skarbka...błagam o kciuki z całych sił
26 czerwiec, Fusun - badanie beta hcg po ostatnim crio

LIPIEC:
15 lipiec
Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Lipiec:
mazenka - stymulacja pięknych jajeczek

SIERPIEŃ:
Sierpień/Wrzesień:
Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień:
Lawendowy_Sen - podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

WRZESIEŃ:
Wrzesień:
Dagnes - 4 podejście do crio
Wrzesień (może):
Lilia♥ - przygotowania do crio

Fusun, ja też dostałam tę wiadomość.
Uważam, że to mega ściema, bo nagle nie wiadomo skąd, nie wiadomo dlaczego, znalazł się filantrop, który będzie fundował wszystkim dziewczynom, które zgodzą się na udział w programie, wizyty, badania i pełną procedurę IVF. Podejrzane.
Nie ma takich darczyńców. I gdzieś tu musi być haczyk.

reklama
Do góry