reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spokojnie poczekaj do USG .
Mam za sobą 3 transfery i za każdym razem beta rosła inaczej ☺️

Jestem na forum o in vitro od początku 2021 . Takich przypadkow jak Twój ze szczęśliwym zakończeniem było mnóstwo . Daj znać jak będziesz po usg . Trzymam kciuki za zdrowa i spokojna ciążę 💪
bardzo Ci dziękuję za dobre słowa. Jutro idę do lekarza. Może coś będzie widać i chociaż CP wykluczymy.

Hej dziewczyny jestem po moim 3 transferze, (pierwszy transfer nieudany, druga ciąża biochemiczna ) została mi podana wykluwająca się 5 dniowa blastocysta i 6 marca miałam oficjalny dzień zrobienia bety i wynosiła wtedy 243 , zrobiłam ponownie badanie 8 marca i wynosiła 740, nie badałam już bety a dzisiaj zauważyłam takie jakby różowe nitki w śluzie i kłuje mnie lewy jajnik boję się, że coś może być nie tak , miałyście tak może? Może powinnam wdrążyć progesteron?

I za każdym razem zerowa beta? Z racji wieku mieliście robione badanie genetyczne zarodków? Miałaś histeroskopie i biopsję endometrium ? I badałaś immunologię?
Tak, zerowa. Tylko kariotypy. Nie badaliśmy zarodków. Nie miałam histeroskopia ani biopsji ani immunologii badanej. 39 w tym roku kończę, amh 3.1. Morfologia 1-3%. Bierzemy suple. W kwietniu jedziemy do No.vum. Tam nie badają zarodkow podobno. Zmieniamy klinikę z i.vim.d...

reklama
Tak, zerowa. Tylko kariotypy. Nie badaliśmy zarodków. Nie miałam histeroskopia ani biopsji ani immunologii badanej. 39 w tym roku kończę, amh 3.1. Morfologia 1-3%. Bierzemy suple. W kwietniu jedziemy do No.vum. Tam nie badają zarodkow podobno. Zmieniamy klinikę z i.vim.d...
Dziecko 7 lat, naturalnie bez problemu ale 7 lat temu...

Do góry