5dniowe blastki: 4ba, 3ba i 6dniowa blastka:4bb...za 3 razem. Ty miałaś transferowane 3 dniowe zarodki, popraw mnie jeśli coś podkręciłam. Może warto byłoby spróbować teraz 5 dniowego. Nie poddawaj się.
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Dziękuję. Po męża stronie. A półtora roczna JoleczkaPrzepraszam, ale muszę: PRZEPIĘKNE IMIĘ
Motylkowa!
I za każdym razem zerowa beta? Z racji wieku mieliście robione badanie genetyczne zarodków? Miałaś histeroskopie i biopsję endometrium ? I badałaś immunologię?5dniowe blastki: 4ba, 3ba i 6dniowa blastka:4bb...
jumisia
bardzo Ci dziękuję za dobre słowa. Jutro idę do lekarza. Może coś będzie widać i chociaż CP wykluczymy.Spokojnie poczekaj do USG .
Mam za sobą 3 transfery i za każdym razem beta rosła inaczej
Jestem na forum o in vitro od początku 2021 . Takich przypadkow jak Twój ze szczęśliwym zakończeniem było mnóstwo . Daj znać jak będziesz po usg . Trzymam kciuki za zdrowa i spokojna ciążę
Coffe18
bardzo Ci dziękuję za dobre słowa. Jutro idę do lekarza. Może coś będzie widać i chociaż CP wykluczymy.
Zapewne na serduszko będzie troszkę za wcześnie ale pęcherzyk powinien już być .
Będę jutro z Tobą myślami .
Daj znać jak już będziesz po .
U mnie 13 czerwiec 2022 okazal się mega szczęśliwy, więc trzymam kciuki żeby U Ciebie też tak byłoMi przyspieszyli transfer z piątku na środę...13go...pechowy? Okaże się. Chociaż nadziei sobie nie robie tak jak poprzednimi razy...bo dwa trzydniowe zaradki
U mnie przyrosty bety po 48h prawidłowe a finalnie mamy puste jajo i leże w szpitalu bo nie wyszła indukcja poronienia....bardzo Ci dziękuję za dobre słowa. Jutro idę do lekarza. Może coś będzie widać i chociaż CP wykluczymy.
Hej dziewczyny jestem po moim 3 transferze, (pierwszy transfer nieudany, druga ciąża biochemiczna ) została mi podana wykluwająca się 5 dniowa blastocysta i 6 marca miałam oficjalny dzień zrobienia bety i wynosiła wtedy 243 , zrobiłam ponownie badanie 8 marca i wynosiła 740, nie badałam już bety a dzisiaj zauważyłam takie jakby różowe nitki w śluzie i kłuje mnie lewy jajnik boję się, że coś może być nie tak , miałyście tak może? Może powinnam wdrążyć progesteron?
Tak, zerowa. Tylko kariotypy. Nie badaliśmy zarodków. Nie miałam histeroskopia ani biopsji ani immunologii badanej. 39 w tym roku kończę, amh 3.1. Morfologia 1-3%. Bierzemy suple. W kwietniu jedziemy do No.vum. Tam nie badają zarodkow podobno. Zmieniamy klinikę z i.vim.d...I za każdym razem zerowa beta? Z racji wieku mieliście robione badanie genetyczne zarodków? Miałaś histeroskopie i biopsję endometrium ? I badałaś immunologię?
reklama
Dziecko 7 lat, naturalnie bez problemu ale 7 lat temu...Tak, zerowa. Tylko kariotypy. Nie badaliśmy zarodków. Nie miałam histeroskopia ani biopsji ani immunologii badanej. 39 w tym roku kończę, amh 3.1. Morfologia 1-3%. Bierzemy suple. W kwietniu jedziemy do No.vum. Tam nie badają zarodkow podobno. Zmieniamy klinikę z i.vim.d...
Podziel się: