I jak ruchy? Czujesz?Dziś sprawdzę, narazie wybieram się na zakupy i do rodzinki, czekam za mężem aż wróci
reklama
Czujesz może akurat tam tego dnia malutka miała lenia , jak mamusia dzisiajI jak ruchy? Czujesz?
Jessylox
Fanka BB :)
Ja już mam wyniki histeroskopii wyszło, że mam problemy z zagnieżdżeniem zarodków to NK, będę brać encorton, może coś to pomoże przed następnym razem, nie wiem jak ludzie zachodzą w ciążę bez niczego, jak tutaj mam tyle problemów i zależnych:/
oby następnym razem się udało.Ja już mam wyniki histeroskopii wyszło, że mam problemy z zagnieżdżeniem zarodków to NK, będę brać encorton, może coś to pomoże przed następnym razem, nie wiem jak ludzie zachodzą w ciążę bez niczego, jak tutaj mam tyle problemów i zależnych:/
Macie jeszcze zarodki czy cały proces musisz przejść od nowa?
Hej Dziewczyny, te powyżej 35-36 roku...za ktorym razem Wam się udało? Ja jestem po trzech procedurach, 3 transferach z beta 0. Walcze z sobą, żeby nadal wierzyc i nie poddać sie. Ciąża naturalna 7 lat temu, wcześniej pozamaciczna (jajowod out). W 2021 ciąża biochemiczna podczas starań naturalnych. W 2022 stymulacje i starania własne, 2023 inf. Ciąży brak. Od kwietnia uderzamy do N.ovum, dr Z. Dajcie swoje pokrzepiające historie...Niestety porażki wryly się w głowę i trudno mi uwierzyć. Amh 3, wiek 39 w tym roku. Nasienie z obniżona morfo (1-3%). Powodzenia Dziewczyny!❤
katherinnn
katherinnn
U nas udało się za pierwszym razem, po 10 latach bezskutecznych naturalnych starań. Podejrzewano niedrożność jajowodów. Potem, po dwóch latach ni stąd ni z owąd - kolejna ciąża, naturalna. Cuda się dzieją - trzeba wierzyćHej Dziewczyny, te powyżej 35-36 roku...za ktorym razem Wam się udało? Ja jestem po trzech procedurach, 3 transferach z beta 0. Walcze z sobą, żeby nadal wierzyc i nie poddać sie. Ciąża naturalna 7 lat temu, wcześniej pozamaciczna (jajowod out). W 2021 ciąża biochemiczna podczas starań naturalnych. W 2022 stymulacje i starania własne, 2023 inf. Ciąży brak. Od kwietnia uderzamy do N.ovum, dr Z. Dajcie swoje pokrzepiające historie...Niestety porażki wryly się w głowę i trudno mi uwierzyć. Amh 3, wiek 39 w tym roku. Nasienie z obniżona morfo (1-3%). Powodzenia Dziewczyny!❤
W tym roku 39 lat
Ostatnia edycja:
Nelka85
6 lat starań.Hej Dziewczyny, te powyżej 35-36 roku...za ktorym razem Wam się udało? Ja jestem po trzech procedurach, 3 transferach z beta 0. Walcze z sobą, żeby nadal wierzyc i nie poddać sie. Ciąża naturalna 7 lat temu, wcześniej pozamaciczna (jajowod out). W 2021 ciąża biochemiczna podczas starań naturalnych. W 2022 stymulacje i starania własne, 2023 inf. Ciąży brak. Od kwietnia uderzamy do N.ovum, dr Z. Dajcie swoje pokrzepiające historie...Niestety porażki wryly się w głowę i trudno mi uwierzyć. Amh 3, wiek 39 w tym roku. Nasienie z obniżona morfo (1-3%). Powodzenia Dziewczyny!❤
Przepchane jajowody.
Rok na stymulacji zastrzykami (na tabsy nie reaguje).
Córka dzisiaj kończy półtora roku po 1 procedurze.
Jestem w 17tc. Udało się po drugim transferze.
W tym roku 39 lat
Jessylox
Od nowa 3 raz, bo oczywiście mam AMH na prawie 0 poziomie w wieku 34, teraz już 35 lat. In vitro w moim przypadku okazało się jakaś koszmarna drogą, może niektórzy lepiej to przechodzą psychicznie, ale ja już myśląc o tym, że będę mieć 4 narkozę i 3 pełną stymulację w ciągu 6 miesięcy, jestem wrakiem.oby następnym razem się udało.
Macie jeszcze zarodki czy cały proces musisz przejść od nowa?
reklama
Ruda08
Jestem po 7 stymulacjach i 11 transferach. Można więcej , wytrwałości !!Od nowa 3 raz, bo oczywiście mam AMH na prawie 0 poziomie w wieku 34, teraz już 35 lat. In vitro w moim przypadku okazało się jakaś koszmarna drogą, może niektórzy lepiej to przechodzą psychicznie, ale ja już myśląc o tym, że będę mieć 4 narkozę i 3 pełną stymulację w ciągu 6 miesięcy, jestem wrakiem.
Podziel się: