reklama
ja nie brałam ovitrelle.Dzięki. Ja w grudniu przy tym samym zestawie "lekko stymulującym" miałam Pik 14dc a pęknięcie 15 więc obstawiam że nawet jak dostanę ovitrelle na pęknięcie w 13 dc to od 15 progesteron I 20dc transfer 6dniowej blastki.
Kurcze może też nie wezmę, pogadam z lekarzem. A od którego dnia progesteron włączyłaś? Mogę wiedzieć ile i jakiego? I co jeszcze brałaś? Encorton? Acard? Przepraszam czy pytałam zarodki jakie miałaś? Czy jakość tych na sztucznym a na naturalnym była inna? Blastki? 5dniowe? Przepraszam jeśli pisałaś...dzięki za odpowiedź!ja nie brałam ovitrelle.
O witam w klubie. Też się tam leczę, a u jakiego lekarza jesteś?Od 2 dc biorę bemfola 225 j. W 6 dc miałam wizytę i zwiększyli mi dawkę bemfola 300 j. i doszedł orgalutran 0,25mg/0,5 ml.
Wizytę mam teraz w środę to będzie 10 dc i zobaczymy co dalej.
A leczę się w klinice Gameta Rzgów.
Miałam teraz te same leki i 12 komórek
Powodzenia
Jak tam beta?U jakiego lekarza jesteś?
Już doczytałam jaki lekarzDr. Guzowski. Chociaż ostatnio wizytę miałam u innej Pani doktor bo akurat mój prowadzący jest na urlopie a nie chciałam tracić cyklu.
Wow superWłaśnie są... Beta 342
Możesz mi przypomnieć czym suplementowałaś swojego męża, bo pamiętam że brał jakieś suple
AnitaaP.
Fanka BB :)
Dziękuje A Ty u jakiego lekarza się leczysz?O witam w klubie. Też się tam leczę, a u jakiego lekarza jesteś?
Miałam teraz te same leki i 12 komórek
Powodzenia
Ja mam niskie amh więc zobaczymy ile uda się wystymulować.
już Ci wszystko mówięKurcze może też nie wezmę, pogadam z lekarzem. A od którego dnia progesteron włączyłaś? Mogę wiedzieć ile i jakiego? I co jeszcze brałaś? Encorton? Acard? Przepraszam czy pytałam zarodki jakie miałaś? Czy jakość tych na sztucznym a na naturalnym była inna? Blastki? 5dniowe? Przepraszam jeśli pisałaś...dzięki za odpowiedź!
Ovitrelle nie miałam, bo u mnie pęcherzyki normalnie pękały, z tym nie było problemu.
3 dni wcześniej zaczęłam brać Duphaston 3 x dzień
Od transferu biorę cyclosest 2 x dzień
I heparynę 0,4 1 x dzień
Tylko tyle.
Blastki 5 dniowe, ale nie wiem jakiej klasy, nie mówili nam tego.
reklama
Pierwsza 342, czekam na wyniki z dzisiajJak tam beta?
Podziel się: