reklama
Właśnie są... Beta 342@Pati32 2 no i jak wyniki? Bo czekam jak na swoje
Jessylox
Fanka BB :)
Podchodziłam na sztucznym z estrofemem, ale miałam podawane zarodki w 3 dobie, raz 6 klasa II- pierwszy transfer, drugi raz dwa zarodki 8 klasa I-II i 6 klasa I-II. Nie miałam nic mrożonego, bo nie było czego niestetyWiem, że lekarze czesto podają za główny powód braku implantacji slaby zarodek bo niskie amh albo wiek po 35...niby immunologia jest powodem moze w 10% niepowodzeń.. mi też się dwa nie zaimplantowaly:/. Mogę wiedziec jakiej klasy miałaś zarodki? Ja 4ba 3ba (5doba) a teraz mam 4bb (6doba). Podchodziłas na sztucznym z estrofemem? Ja dwa tak, teraz idę z owulacji...
No to grarulacjeWłaśnie są... Beta 342
Oby pięknie rosłaWłaśnie są... Beta 342
Dzięki za odpowiedź. Powodzenia!!Podchodziłam na sztucznym z estrofemem, ale miałam podawane zarodki w 3 dobie, raz 6 klasa II- pierwszy transfer, drugi raz dwa zarodki 8 klasa I-II i 6 klasa I-II. Nie miałam nic mrożonego, bo nie było czego niestety
W 12 i 13 robiłam LH. Wyszło mi, że pik był w 12 dniu. I w 17 dc miałam transfer 5 dniowego zarodka.W którym dniu cyklu wyszedł Ci transfer 5dniowej blastki? Moja jest 6dniowa...4bb...transfer prawdopodobnie 19.02...
super, teraz trzymamy kciuki za przyrostWłaśnie są... Beta 342
reklama
Dzięki. Ja w grudniu przy tym samym zestawie "lekko stymulującym" miałam Pik 14dc a pęknięcie 15 więc obstawiam że nawet jak dostanę ovitrelle na pęknięcie w 13 dc to od 15 progesteron I 20dc transfer 6dniowej blastki.W 12 i 13 robiłam LH. Wyszło mi, że pik był w 12 dniu. I w 17 dc miałam transfer 5 dniowego zarodka.
Podziel się: