Ruda08
Fanka BB :)
Aaaaa to gagatek . Daj znać czy się udało. Trzymam kciukiWczoraj usg - nie obrocil sie
Dzis juz pobyt z obrotem w szpitalu
Nieustępliwy egzemplarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa to gagatek . Daj znać czy się udało. Trzymam kciukiWczoraj usg - nie obrocil sie
Dzis juz pobyt z obrotem w szpitalu
Nieustępliwy egzemplarz
U mnie również mały cudWygląda na to, że cud się wydarzył
Dzięki! A miałaś może nacięcie otoczki? Albo embryoglue?Duphaston 3 dni przed transferem, nie pęknięciem.
Tak, cyclogest 400.
Neoparin i clexane to to samo, inna tylko strzykawką. Miałam i to i to. Nie ma różnicy. Heparynę dodał mi za 3 razem, wcześniej nie miałam. Teoretycznie nie miałam badań wskazujących na potrzebę heparyny, ale to bezpieczny lek, zabezpiecza przed tworzeniem zakrzepów w łożysku (poronieniem).
Wszystkie leki biorę jeszcze w tych samych dawkach (13+2).
Z oporem wielkim ale sukces!!!Aaaaa to gagatek . Daj znać czy się udało. Trzymam kciuki
No i pięknie !! PowodzeniaZ oporem wielkim ale sukces!!!
Mam juz cewnik zalozony i zaczynamy pre-indukcję porodu!!!
Ja leczę się u dr Banach. To była moja trzecia stymulacja, w dwóch wcześniejszych miałam pobrane 6 komórek. Pani doktor mówiła, że rzadko zdarza się taka jakby nie patrzeć poprawaDziękuje A Ty u jakiego lekarza się leczysz?
Ja mam niskie amh więc zobaczymy ile uda się wystymulować.
A to tylko to. Te leki dawałam mężowi, ale one w ogóle nie wpłynęły na jakość jego nasienia. Ma go bardzo mało, tzn. małą ilość plemników.ProsperM
To u niej miałam dwie wizyty stymulujące bo mój dopiero w poniedziałek wraca z urlopu.Ja leczę się u dr Banach. To była moja trzecia stymulacja, w dwóch wcześniejszych miałam pobrane 6 komórek. Pani doktor mówiła, że rzadko zdarza się taka jakby nie patrzeć poprawa
Gratulacje!Hej dziewczyny! Ja jestem po drugiej próbie in vitro, 2 mrozaczki 5 dniowe i aktualnie jestem w 5 tc więc bardzo się cieszę
U nas pierwsze USG jest w 6-9tc.a już za tydzień w piątek pierwsze USG więc trzymajcie kciuki, ja jestem bardzo dobrej myśli, tylko zastanawiam się czy to nie za wcześnie chociaż położna mi mówiła że od tam drugiej bety jak jej podawałam mogę przyjść po 2-3 tyg na usg i akurat 2 tyg wtedy będzie. Wy po jakim czasie od transferu z mrozikami byłyście na pierwszym USG?
Nie :-) Dopiero zdecydowanie później...Wgl mam ciągle taki wydęty brzuch i zastanawiam się czy wy też tak macie lub miałyście?