Ruda08
Fanka BB :)
A jakie miasto ? Chociaż pewnie ceny wszędzie takie same a zdradzisz jaką masz chorobę i jakiej szukacie ?Invicta :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie miasto ? Chociaż pewnie ceny wszędzie takie same a zdradzisz jaką masz chorobę i jakiej szukacie ?Invicta :-)
Cukrzycę ciążowa
Aaaaa nosz nie straszCukrzycę ciążowa
ta się tylko pląta po weselach i imprezach super że wszystko dobrzeJa już po badaniach , dopiero mam chwilę żeby napisać ... Po badaniu pędziliśmy do domu i szybko na grilla do znajomych ... No więc Staś waży już 1559gram , wszystkie parametry w normie i leży główka w dół , przygotowany do porodu Za 1,5 tygodnia wizyta u mojego lekarza więc ciekawa jestem ile będzie wtedy ważył.
A jakie miasto ? Chociaż pewnie ceny wszędzie takie same a zdradzisz jaką masz chorobę i jakiej szukacie ?
no tak to najgorzej jak Ty /Wy dbacie a ktoś nie i wszystko nawieje .Dziś właśnie byliśmy u mojego człowieczka na cmentarzu chwasty powyrywane stary wyzmiatał liście , gałęzie i wszystkie inne ciulostwa nawet 4 groby dalej co by synusiowi nie nasyfiło jak wiatr zawieje
Obyyyy oby faktycznie te coroczne życzenia abysmy święta spędzili w powiększonym gronie się wreszcie spełniły
Ileee? Ja tyle to chyba w gimnazjum ważyłamA ile ważysz? Bo ja przed ciążą 49 kg.
A widzisz bo ja nie chodziłam do gimnazjumIleee? Ja tyle to chyba w gimnazjum ważyłam
no to dlategoA widzisz bo ja nie chodziłam do gimnazjum
ale się zatrzymałam na tym etapie