Dziękuję za wsparcieJa mam takie plamienia żywą krwia od 5 dpt nawet pomiędzy aplikacjami i jest 8+2 więc tak łatwo nie przekreślaj szans
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za wsparcieJa mam takie plamienia żywą krwia od 5 dpt nawet pomiędzy aplikacjami i jest 8+2 więc tak łatwo nie przekreślaj szans
Nie trać nadziei, ja miałam plamienia w 9 dpt i potem jeszcze nie raz... Wg USG wszystko w porządku do tej pory, więc nie martw się na zapas !U mnie chyba pozamiatane... przy wieczornym aplikowaniu progesteronu zauważyłam sluz zabarwiony na lekko różowo i jasno brązowy kolor. Takie pomieszane to było... dziś 10 dpt. Jutro beta chyba tylko po to żeby potwierdzić że się nie udało.![]()
nie myśl tak wiem że Ciężko ale spróbuj nie jednej się tu po nogach lało żywa krwią i są dzieciaczki a takie plamienie to nic może się podraznilas jak aplikowałas sobie .U mnie chyba pozamiatane... przy wieczornym aplikowaniu progesteronu zauważyłam sluz zabarwiony na lekko różowo i jasno brązowy kolor. Takie pomieszane to było... dziś 10 dpt. Jutro beta chyba tylko po to żeby potwierdzić że się nie udało.![]()
W takim razie do jutra jeszcze postaram się wierzyćNie trać nadziei, ja miałam plamienia w 9 dpt i potem jeszcze nie raz... Wg USG wszystko w porządku do tej pory, więc nie martw się na zapas !
Raczej wątpię żeby to było podrażnienie. Od popołudnia ciągnie mnie brzuch w dole do pachwin. Ehhh byleby się nie rozkręciło nic... jestem na cyklu sztucznym więc raczej małe szanse na miesiączkę?nie myśl tak wiem że Ciężko ale spróbuj nie jednej się tu po nogach lało żywa krwią i są dzieciaczki a takie plamienie to nic może się podraznilas jak aplikowałas sobie .![]()
Dokładnie na cyklu sztucznym krwawienie nie powinno przyjść przed odstawieniem lekówRaczej wątpię żeby to było podrażnienie. Od popołudnia ciągnie mnie brzuch w dole do pachwin. Ehhh byleby się nie rozkręciło nic... jestem na cyklu sztucznym więc raczej małe szanse na miesiączkę?
miesiączka dopiero bd za 9 miesięcyRaczej wątpię żeby to było podrażnienie. Od popołudnia ciągnie mnie brzuch w dole do pachwin. Ehhh byleby się nie rozkręciło nic... jestem na cyklu sztucznym więc raczej małe szanse na miesiączkę?