reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Będęwkoncumama! Super Kochana to już ostatnia prosta ❤️czy wiesz może coś u coffe18 🤔
Tak z ręką na sercu muszę powiedzieć że chwilę się nie odzywałam i szczerze nie mam pojęcia ... Widzę tylko że jej wyszła CC ... Aż mi głupio ... Ale tydzień temu miałam wesele i ciągle zabiegana byłam ... Co chwilę trzeba było coś robić ... Nie miałam czasu na nic 😢😢😢

reklama
no to kamień z serca ❤️nosz ku nie chce mi się podświetlić 😂
Jestem jestem 😁
U nas wszystko wporządeczku ♥️
Jutro już 9+0 z om 🫣 a pyrdek na usg wiekszy jest o 3 dni 🥰
Niby fajnie ale nadal nie potrafię się tak w pełni cieszyć … 😞
Myśle ze odpalę się dopiero po połówkowych 😜
Aaaaa no i tak samo jak w poprzedniej ciąży tak samo i teraz wyszlo ze jestem prze słodka 😂 ale tylko na czczo 🙃
W ciągu dnia mogę zjeść wszystko i cukry w normie … te na czczo żyją swoim zyciem … bez względu na to co zjem 😏

Jestem jestem 😁
Aaaaa no i tak samo jak w poprzedniej ciąży tak samo i teraz wyszlo ze jestem prze słodka 😂 ale tylko na czczo 🙃
W ciągu dnia mogę zjeść wszystko i cukry w normie … te na czczo żyją swoim zyciem … bez względu na to co zjem 😏
no to pięknie ❤️ Niech bobo rośnie ❤️Osz Ty słodziaku 😂też miałam cukrzycę ciążowa ale u mnie po 2 godzinach na tej krzywej cukrowej wyszło za dużo 🤷a po godzinie było ok a na czczo miałam niedocukrzenie 😂wiem że ciężko to sobie w głowie poukładać tym bardziej po Twojej historii ale to się dzieje i gwiazdkę będziecie już mieli w trio ❤️a Tymus z góry będzie się tylko uśmiechał że mama jest w końcu szczęśliwa ❤️

no to pięknie ❤️ Niech bobo rośnie ❤️Osz Ty słodziaku 😂też miałam cukrzycę ciążowa ale u mnie po 2 godzinach na tej krzywej cukrowej wyszło za dużo 🤷a po godzinie było ok a na czczo miałam niedocukrzenie 😂wiem że ciężko to sobie w głowie poukładać tym bardziej po Twojej historii ale to się dzieje i gwiazdkę będziecie już mieli w trio ❤️a Tymus z góry będzie się tylko uśmiechał że mama jest w końcu szczęśliwa ❤️
Dziś właśnie byliśmy u mojego człowieczka na cmentarzu 👼 chwasty powyrywane 💪 stary wyzmiatał liście , gałęzie i wszystkie inne ciulostwa nawet 4 groby dalej 😂 co by synusiowi nie nasyfiło jak wiatr zawieje 😁🤭

Obyyyy ♥️ oby faktycznie te coroczne życzenia abysmy święta spędzili w powiększonym gronie się wreszcie spełniły ♥️

Jestem jestem 😁
A o której jesz ostatni posiłek?

A o której jesz ostatni posiłek?
przerobiłam już wszystko …
Począwszy od 19 do 23 ostatni posiłek i że tak brzydko powiem w moim przypadku 💩to zmienia 🙃
Identyczna historia jak z poprzednią ciążą… tylko teraz wyłapana na wcześniejszym etapie .
niestety po raz kolejny mój organizm pokazuje ze nie jest w stanie sobie poradzić sam ze wszystkimi zmianami hormonalnymi jakie podczas ciąży występują 🙃.

reklama
przerobiłam już wszystko …
Począwszy od 19 do 23 ostatni posiłek i że tak brzydko powiem w moim przypadku 💩to zmienia 🙃
Identyczna historia jak z poprzednią ciążą… tylko teraz wyłapana na wcześniejszym etapie .
niestety po raz kolejny mój organizm pokazuje ze nie jest w stanie sobie poradzić sam ze wszystkimi zmianami hormonalnymi jakie podczas ciąży występują 🙃.
Bo ja muszę podjeść kanapkę np. O drugiej albo 4 w nocy inaczej mam ten sam problem, w poprzedniej ciąży tak samo

Do góry