reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Będęwkoncumama! Super Kochana to już ostatnia prosta ❤️czy wiesz może coś u coffe18 🤔
Tak z ręką na sercu muszę powiedzieć że chwilę się nie odzywałam i szczerze nie mam pojęcia ... Widzę tylko że jej wyszła CC ... Aż mi głupio ... Ale tydzień temu miałam wesele i ciągle zabiegana byłam ... Co chwilę trzeba było coś robić ... Nie miałam czasu na nic 😢😢😢

reklama
no to kamień z serca ❤️nosz ku nie chce mi się podświetlić 😂
Jestem jestem 😁
U nas wszystko wporządeczku ♥️
Jutro już 9+0 z om 🫣 a pyrdek na usg wiekszy jest o 3 dni 🥰
Niby fajnie ale nadal nie potrafię się tak w pełni cieszyć … 😞
Myśle ze odpalę się dopiero po połówkowych 😜
Aaaaa no i tak samo jak w poprzedniej ciąży tak samo i teraz wyszlo ze jestem prze słodka 😂 ale tylko na czczo 🙃
W ciągu dnia mogę zjeść wszystko i cukry w normie … te na czczo żyją swoim zyciem … bez względu na to co zjem 😏

Jestem jestem 😁
Aaaaa no i tak samo jak w poprzedniej ciąży tak samo i teraz wyszlo ze jestem prze słodka 😂 ale tylko na czczo 🙃
W ciągu dnia mogę zjeść wszystko i cukry w normie … te na czczo żyją swoim zyciem … bez względu na to co zjem 😏
no to pięknie ❤️ Niech bobo rośnie ❤️Osz Ty słodziaku 😂też miałam cukrzycę ciążowa ale u mnie po 2 godzinach na tej krzywej cukrowej wyszło za dużo 🤷a po godzinie było ok a na czczo miałam niedocukrzenie 😂wiem że ciężko to sobie w głowie poukładać tym bardziej po Twojej historii ale to się dzieje i gwiazdkę będziecie już mieli w trio ❤️a Tymus z góry będzie się tylko uśmiechał że mama jest w końcu szczęśliwa ❤️

no to pięknie ❤️ Niech bobo rośnie ❤️Osz Ty słodziaku 😂też miałam cukrzycę ciążowa ale u mnie po 2 godzinach na tej krzywej cukrowej wyszło za dużo 🤷a po godzinie było ok a na czczo miałam niedocukrzenie 😂wiem że ciężko to sobie w głowie poukładać tym bardziej po Twojej historii ale to się dzieje i gwiazdkę będziecie już mieli w trio ❤️a Tymus z góry będzie się tylko uśmiechał że mama jest w końcu szczęśliwa ❤️
Dziś właśnie byliśmy u mojego człowieczka na cmentarzu 👼 chwasty powyrywane 💪 stary wyzmiatał liście , gałęzie i wszystkie inne ciulostwa nawet 4 groby dalej 😂 co by synusiowi nie nasyfiło jak wiatr zawieje 😁🤭

Obyyyy ♥️ oby faktycznie te coroczne życzenia abysmy święta spędzili w powiększonym gronie się wreszcie spełniły ♥️

Jestem jestem 😁
A o której jesz ostatni posiłek?

A o której jesz ostatni posiłek?
przerobiłam już wszystko …
Począwszy od 19 do 23 ostatni posiłek i że tak brzydko powiem w moim przypadku 💩to zmienia 🙃
Identyczna historia jak z poprzednią ciążą… tylko teraz wyłapana na wcześniejszym etapie .
niestety po raz kolejny mój organizm pokazuje ze nie jest w stanie sobie poradzić sam ze wszystkimi zmianami hormonalnymi jakie podczas ciąży występują 🙃.

reklama
przerobiłam już wszystko …
Począwszy od 19 do 23 ostatni posiłek i że tak brzydko powiem w moim przypadku 💩to zmienia 🙃
Identyczna historia jak z poprzednią ciążą… tylko teraz wyłapana na wcześniejszym etapie .
niestety po raz kolejny mój organizm pokazuje ze nie jest w stanie sobie poradzić sam ze wszystkimi zmianami hormonalnymi jakie podczas ciąży występują 🙃.
Bo ja muszę podjeść kanapkę np. O drugiej albo 4 w nocy inaczej mam ten sam problem, w poprzedniej ciąży tak samo

Do góry