reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piękny wynik ♥️
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ? 🤪
Jak na spowiedzi 😂😂😂
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …

Betę zrobię jeszcze raz 😉
Myśle ze w czwartek 🥰
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy 🤭

Tak tylko to nam pozostało. Ja też poproszę o poszerzenie badań. U nas in vitro było z powodu czynnika męskiego, a teraz okazuje się, że ze mną też coś nie tak. Na 4 transfery 3 były z wysoką betą, jeden dał ciążę, a pozostałe skończyły się poronieniem.
Zdrówka dla Was 😘
a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?

cudownie ! Tak się ciesze ! ❤️
Powiedz mi a robiłaś może sikańca ? Ciekawa jestem czy już by mi pokazał
ślicznie dziękuje ♥️

U mnie to wyglądało tak jak na zdjęciu 🫣 ja mam chorą nieplodną głowę 🤭 stad szalony pomysl robienia sikańców już od 4dpt 🤦🏻‍♀️

Przypomnij proszę który dziś masz dpt ?
Pamiętaj że tylko Beta da nam 100% pewność ! 💪♥️ trzymam kciuki ✊🏻

Załączniki

• D1DF67DC-A153-4DA2-B4E0-AA1E1BACFFA9.jpeg
    D1DF67DC-A153-4DA2-B4E0-AA1E1BACFFA9.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 115
Moje maleństwo ♥️♥️♥️
Dziś 9dpt .
W piątek 6dpt Beta 36 , prog 23 😍
Aaaaaaa to sie dzieje 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Kochana ty wiesz że ja zawsze , za Ciebie , za kropka , za was trzymam mocno kciuki i się modlę ❤️❤️❤️ że kibicuje Ci / wam jak nikomu innemu ❤️❤️

Już się nie mogę doczekać wieści z USG 😍😍❤️ będzie pięknie , musi !! Mocno w to wierzę ❤️❤️❤️❤️

Loveeeee ❤️❤️😘😘😘😘

Oddam , może ktoś potrzebuje.... Jak nie to wywalam bo mi się już nie przyda 😉

Załączniki

• IMG_20230320_143436.jpg
    IMG_20230320_143436.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 83
reklama
ślicznie dziękuje ♥️

U mnie to wyglądało tak jak na zdjęciu 🫣 ja mam chorą nieplodną głowę 🤭 stad szalony pomysl robienia sikańców już od 4dpt 🤦🏻‍♀️

Przypomnij proszę który dziś masz dpt ?
Pamiętaj że tylko Beta da nam 100% pewność ! 💪♥️ trzymam kciuki ✊🏻
no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku 😍
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka ❤️

Do góry