reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piękny wynik ♥️
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ? 🤪
Jak na spowiedzi 😂😂😂
Wizyta 13 kwietnia to będzie 33dpt .
Nie zamierzam wcześniej iść chyba że sytuacja będzie tego wymagała …

Betę zrobię jeszcze raz 😉
Myśle ze w czwartek 🥰
Zbyt częste robienie bety jest nie na moje nerwy 🤭

Tak tylko to nam pozostało. Ja też poproszę o poszerzenie badań. U nas in vitro było z powodu czynnika męskiego, a teraz okazuje się, że ze mną też coś nie tak. Na 4 transfery 3 były z wysoką betą, jeden dał ciążę, a pozostałe skończyły się poronieniem.
Zdrówka dla Was 😘
a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?

cudownie ! Tak się ciesze ! ❤️
Powiedz mi a robiłaś może sikańca ? Ciekawa jestem czy już by mi pokazał
ślicznie dziękuje ♥️

U mnie to wyglądało tak jak na zdjęciu 🫣 ja mam chorą nieplodną głowę 🤭 stad szalony pomysl robienia sikańców już od 4dpt 🤦🏻‍♀️

Przypomnij proszę który dziś masz dpt ?
Pamiętaj że tylko Beta da nam 100% pewność ! 💪♥️ trzymam kciuki ✊🏻

Załączniki

• D1DF67DC-A153-4DA2-B4E0-AA1E1BACFFA9.jpeg
    D1DF67DC-A153-4DA2-B4E0-AA1E1BACFFA9.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 110
Moje maleństwo ♥️♥️♥️
Dziś 9dpt .
W piątek 6dpt Beta 36 , prog 23 😍
Aaaaaaa to sie dzieje 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Kochana ty wiesz że ja zawsze , za Ciebie , za kropka , za was trzymam mocno kciuki i się modlę ❤️❤️❤️ że kibicuje Ci / wam jak nikomu innemu ❤️❤️

Już się nie mogę doczekać wieści z USG 😍😍❤️ będzie pięknie , musi !! Mocno w to wierzę ❤️❤️❤️❤️

Loveeeee ❤️❤️😘😘😘😘

Oddam , może ktoś potrzebuje.... Jak nie to wywalam bo mi się już nie przyda 😉

Załączniki

• IMG_20230320_143436.jpg
    IMG_20230320_143436.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 79
reklama
ślicznie dziękuje ♥️

U mnie to wyglądało tak jak na zdjęciu 🫣 ja mam chorą nieplodną głowę 🤭 stad szalony pomysl robienia sikańców już od 4dpt 🤦🏻‍♀️

Przypomnij proszę który dziś masz dpt ?
Pamiętaj że tylko Beta da nam 100% pewność ! 💪♥️ trzymam kciuki ✊🏻
no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początku 😍
Ja dzis 8 dpt i moja niepłodna głowa tez mi wczoraj podpowiedziała żeby zrobić test i niestety biel vizira ale ciagle mam nadzieje…
Trzymam kciuki za Twojego maluszka ❤️

Do góry