Ruda08
Fanka BB :)
Piękny wynikMoje maleństwo
Dziś 9dpt .
W piątek 6dpt Beta 36 , prog 23
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny wynikMoje maleństwo
Dziś 9dpt .
Ja też tam myśleWysoka beta na dziewczynkę
cudownie ! Tak się ciesze !Moje maleństwo
Dziś 9dpt .
Jak na spowiedziPiękny wynik
W teraz wyłaź z krzaków i przyznawaj się kiedy masz kolejną weryfikacje/ wizytę itp ?
a dlaczego uważasz ze z Tobą jest coś nie tak? Może były wadliwe zarodki (i mogły być z powodu czynnika męskiego), czy macie wykluczone ze to z powodu wadliwych zarodków?Tak tylko to nam pozostało. Ja też poproszę o poszerzenie badań. U nas in vitro było z powodu czynnika męskiego, a teraz okazuje się, że ze mną też coś nie tak. Na 4 transfery 3 były z wysoką betą, jeden dał ciążę, a pozostałe skończyły się poronieniem.
Zdrówka dla Was
ślicznie dziękujecudownie ! Tak się ciesze !
Powiedz mi a robiłaś może sikańca ? Ciekawa jestem czy już by mi pokazał
Aaaaaaa to sie dzieje Kochana ty wiesz że ja zawsze , za Ciebie , za kropka , za was trzymam mocno kciuki i się modlę że kibicuje Ci / wam jak nikomu innemuMoje maleństwo
Dziś 9dpt .
no u Ciebie wyglądało to obiecująco od początkuślicznie dziękuje
U mnie to wyglądało tak jak na zdjęciu ja mam chorą nieplodną głowę stad szalony pomysl robienia sikańców już od 4dpt
Przypomnij proszę który dziś masz dpt ?
Pamiętaj że tylko Beta da nam 100% pewność ! trzymam kciuki