Blondi_87
Fanka BB :)
5 dni przed tylkoDziewczyny badacie progreston przed transferem tzn 2 dni przed
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 dni przed tylkoDziewczyny badacie progreston przed transferem tzn 2 dni przed
ja badam jeśli będzie poniżej 20 to mam dołożyć sobie progesternDziewczyny badacie progreston przed transferem tzn 2 dni przed
W invimed jesteś chybaU mnie w klinice jest to wymóg bada się 2 dni przed transferem i jeszcze w dzien transferu badaja A później przy becie się sprawdza
w gyncentrum w KrakowieW invimed jesteś chyba
Już Cie wpisałam tak mniej więcejNie chce wam obecnie mieszać w kalendarzu wiec jak będę miała pewny termin porodu to poproszę o dopisanie wtedy
U mnie bylo to samo. Nawet zusg prenatalnego mowila ze nic nie zmienic bo termin z transferu jest bardziej wiarygodny ale dzidzius rozwijal sie jak przystalo na dany tydzien.Mi ginekolog liczyła od dnia transferu termin porodu
Tak jak mowisz nie mozna sie ciagle zadreczac ze komus sie udalo a komus nie. Ktos kto nie chce ma a my nie. Niestety to jest pewnien proces do przepracowania. U nas trwal dlugo. Dopiero po 10 latach od poronienia zaczelismy procedure invitro i pomimo mojego nie nastawiania sie na nic dzisiaj jestem w 16tyg i jak narazie wszystko rozwija sie super. Takze nigdy jie wolno tracic nadzieji nawet malutkiej gdzies tam na dnie serducha. Zycze powodzenia.Bądź dobrej myśli i się nie poddawaj! U mnie tez ciagle pod górkę, ale cóż..nic się na to nie poradzi. Rozszerzamy diagnostykę i modlimy się, żeby kiedyś wkoncu się udało
kciuki za przyrosty