Trzymam kciukiJestem po … iiiii działamy już na tym cyklu …. Jestem w szoku
Póki co pęcherzyka dominującego nie ma .
Czekamy na rozwój sytuacji .
Dajemy szanse naturze i cyklowi naturalnemu .
Wymazów dr nie pobierał teraz bo są ważne do Marca może się uda w tym cyklu i jak to lekarz ujął zostanie nam kilka stów w kieszeni .
Po raz kolejny będę powtarzać ze mam cudownego prowadzącego , uwielbiam z nim dyskutować , jego wiedzę , zaangażowanie i dyspozycyjność . Wszystkim życzę takiego lekarza
reklama
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Czy leczy się któraś z Was w Invimed Poznań? Kogo polecacie?Trzymam kciuki
No właśnie o to mi chodziło. Ładne nie równa się zdrowe. A z wiekiem niestety ryzyko wad się zwiększa.Ja miałam Wszyatkie zarodki 5.1.1 - Wszyatkie chore ( wiek 38)
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Maszka przypomnij ile miałaś punkcji, zarodkow z konkretnych punkcji i transferów? I czy na naturalnych czy sztucznych cyklach transfery? Sorry jeżeli to już pisałaś wcześniej...z góry dziękiNa to pytanie chyba nikt nie udzieli Ci jednoznacznej odpowiedzi. Napisałam Ci tylko to na co ja bym zwróciła uwagę. AMH rzeczywiście ładne, ale i tak nie daje Ci to pewności co do jakości komórek. Tak jak morfologia zarodkow nie zagwarantujebCi, ze zarodki będą zdrowe. Ja w ostatniej procedurze z 3 zapłodnionych zarodkow mialam 3 blastocysty - 2x4.1.1 i 1x 3.2.2. Embriolog mówił, że b. ładne. Wszystkie badania miałam zrobione, dobre endometrium itd. Dopiero 3, ostatnia blastka dała ciążę.
Tez zadawałam sobie pytania czemu 6 zarodkow nie podjęło nawet próby implantacji, mimo, że badania, łącznie z immunologia wskazywały, że nie powinno być problemu. Lekarz mówił, że medycyna nie wiem dlaczego niektóre komórki dają ciążę, a niektóre nie. 2 próby to naprawdę niedużo.
Trzymam kciuki żeby ten test okazał sie jednak lipny.
Kasia19881988
Fanka BB :)
Właśnie jestem na pogotowiu , trzymajcie kciukiJa miałam takie kłucie, poszłam do lekarza tego samego dnia - skracajaca szyjka macicy. Nie czekaj, idz do lekarza dzisiaj, koniecznie. Wylądowałam w szpitalu, sterydy na płuca, kroplówki na wyciszenie macicy.
Daj znacWłaśnie jestem na pogotowiu , trzymajcie kciuki
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Hej, gratulacje, transfery na cyklach sztucznych z estrofemem czy naturalnych?czesc dziewczyny! podczytuje was ale balam sie pisac zeby nie zapeszyc.. drugi transfer (i nasz ostatni zarodek) i... przyrosty bety prawidlowe, dzis 13 dpt beta 746 14.02 mam usg zeby podejrzec co tam sie dzieje
Agnieszka18123
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, miałam dziś badanie bety u wyszło 127,08 rośnie więc mam nadzieję, że będzie ok . Pozdrawiam
reklama
Podziel się: