reklama
Julia_baby
Zaangażowana w BB
I jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.Ja miałam Wszyatkie zarodki 5.1.1 - Wszyatkie chore ( wiek 38)
Pozdrawiam
Trzymam brzuszek ale niedługo zwalniam@Pati32 Myslałam właśnie o Tobie ostatnio
Jak tam sytuacja ? Jak się czujecie? Trzymasz brzuszek dzielnie dla mnie ?
Jesteśmy w szpitalu, dziecinka jest za malutka, różnica jest w masie ponad 4 tygodnie. Dzisiaj mamy 36+0, takie ciążę o ile same się nie rozwiązują to sa rozwiązywane od 37+0.
Więc mało nam zostało, stresu teraz najwięcej. Bo się rusza za dużo, bo za mało. Ktg 3xdziennie raz tachykardia, drugi raz za spokojnie... oszaleć można. Leżałam w szpitalu od 27.12 do 16.01 I teraz jestem znowu od 28.01...
A Wy na jakim jesteście etapie?
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Coffe18
Fanka BB :)
O kurczę to już jużTrzymam brzuszek ale niedługo zwalniam
Jesteśmy w szpitalu, dziecinka jest za malutka, różnica jest w masie ponad 4 tygodnie. Dzisiaj mamy 36+0, takie ciążę o ile same się nie rozwiązują to sa rozwiązywane od 37+0.
Więc mało nam zostało, stresu teraz najwięcej. Bo się rusza za dużo, bo za mało. Ktg 3xdziennie raz tachykardia, drugi raz za spokojnie... oszaleć można. Leżałam w szpitalu od 27.12 do 16.01 I teraz jestem znowu od 28.01...
A Wy na jakim jesteście etapie?
Dobrze ze jesteście pod opieką - oby wszystko sprawnie i dobrze poszło
Jadę właśnie do kliniki . Zobaczymy co lekarz powie. Mam nadzieje ze transfer odbędzie się w marcu .
Póki co No muszę od nowa wszystkie wymazy porobić bo pół roku od ostatnich już minęło …
Madame JS
W badaniach zarodków zazwyczaj chodzi chyba o problemy genetyczne..? ZD, Zespół Edwardsa, itp. Więc może i dałyby "zdrową" ciążę na jakiś czas, ale nie zdrowe dziecko... :-(I jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.
Pozdrawiam
Wiem, że pytanie nie do mnie, ale: mam 39 lat, AMH powyżej 3, miałam 12 komórek, 8 zapłodnionych, 4 zarodki z piątek dnia, jeden z szóstego. Na razie jeden transfer świeży - ciąża zatrzymała się w prawie 10. tygodniu, więc jest podejrzenie właśnie problemu chromosomicznego z uwagi na mój/nasz wiek. Zarodków nie badam, bo nie mogę, więc pozostały mi 3, które będę transferować na zasadzie loterii...
Trzymam kciuki żeby to był marzec, daj znać co powie.O kurczę to już już
Dobrze ze jesteście pod opieką - oby wszystko sprawnie i dobrze poszło
Jadę właśnie do kliniki . Zobaczymy co lekarz powie. Mam nadzieje ze transfer odbędzie się w marcu .
Póki co No muszę od nowa wszystkie wymazy porobić bo pół roku od ostatnich już minęło …
Kasialucky
2 punkcje za mna Endometrioza 4 stI jeżeli mogę wiedzieć, jaki finał u Ciebie? Ile transferow? Punkcji? Jakie amh? Podobno te "chore" z początku wcale nie przekreślają szans na zdrowa ciaze, z tego co czytałam. Musiałabym zgłębić temat.
Pozdrawiam
2 laparoskopie
1 histeroskopia
Po drugiej laparoskopii która była 2 tyg po drugiej punkcji-została wycięta torbiel endometrialna 10 cm
Juz nie sprawdzałam wtedy AMH, jak zaczęłam starania było 2,65 a przy pierwszej punkcji 0,73… a minął rok od badania
Obecnie czekam na transfer z konorka dawczyni
kostka123
Ja miałam w przeciągu roku 3 punkcję i dwa transfery i ciąży nie ma. Przykro mi, ale znam ten ból niepowodzenia bardzo dobrze, najważniejsze żeby się nie poddawać!Hej, test z rana 6 dpt 5dniowej blastki - pusto. Niestety drugi transfer i ostatni w tej procedurze. Ile punkcji i transferów przechodzilyscie? Jestem podłamana. I nawet przyczyny nie poznam.
Miłego dnia
reklama
Coffe18
Jestem po … iiiii działamy już na tym cyklu …. Jestem w szokuTrzymam kciuki żeby to był marzec, daj znać co powie.
Póki co pęcherzyka dominującego nie ma .
Czekamy na rozwój sytuacji .
Dajemy szanse naturze i cyklowi naturalnemu .
Wymazów dr nie pobierał teraz bo są ważne do Marca może się uda w tym cyklu i jak to lekarz ujął zostanie nam kilka stów w kieszeni .
Po raz kolejny będę powtarzać ze mam cudownego prowadzącego , uwielbiam z nim dyskutować , jego wiedzę , zaangażowanie i dyspozycyjność . Wszystkim życzę takiego lekarza
Podziel się: