reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny, czuję się dzis mega przeziębiona, a jestem 3dpt. Czy mogę wziąć jakieś leki? Czuję, ze zaraz pęknie mi łeb i zatoki...

reklama
Dziewczyny czy któraś z was była by chętna prowadzić kalendarz ?? Dodam że ten kalendarz przynosi szczęście 😍😍 każda która go prowadziła zaszla w szczęśliwa ciążę 😍😍Ja czuję że na razie muszę zniknąć z forum 🙈 za dużo czytam o poronieniach , o niebijacych serduszkach ... przynajmniej do badań prenatalnych chce zniknąć ... Wszystko co potrzeba wyślę na na priv

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy któraś z was była by chętna prowadzić kalendarz ?? Dodam że ten kalendarz przynosi szczęście 😍😍 każda która go prowadziła zaszla w szczęśliwa ciążę 😍😍Ja czuję że na razie muszę zniknąć z forum 🙈 za dużo czytam o poronieniach , o niebijacych serduszkach ... przynajmniej do badań prenatalnych chce zniknąć ... Wszystko co potrzeba wyślę na na priv
Kalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …
szkoda ze tak to umarło śmiercią naturalną 😞 ale i super ze większości dziewczyn z tamtego okresu udało się spełnić największe marzenie♥️ !
Polecam wyjść zza krzaków , dzielić się swoimi rozterkami , wątpliwościami nawet jeśli nie zawsze będą wiązały się z poklaskiem wśród innych "forumowiczek"

Kalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …
szkoda ze tak to umarło śmiercią naturalną 😞 ale i super ze większości dziewczyn z tamtego okresu udało się spełnić największe marzenie♥️ !
Polecam wyjść zza krzaków , dzielić się swoimi rozterkami , wątpliwościami nawet jeśli nie zawsze będą wiązały się z poklaskiem wśród innych "forumowiczek"
Dokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer :(. ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego .... 🙈

Dokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer :(. ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego .... 🙈
To chodz na ciezarowki Tam juz przewaznie siedza mamuski😄

Kuuuurcze tak sobie myśle i mysle 🧐 może ja bym poprowadziła ten kalendarz ?
Jakoś na wiosnę podejdę do mojego ostatniego 10 (🤦🏼‍♀️😳😑) transferu. Narazie sprawdzam czy i kiedy mam owulacje bo będę podchodzić na naturalnym.
Normalnie gonie @annemarie z tymi transferami ..

Jak przynosi szczęście to czemu nie 😏

Kuuuurcze tak sobie myśle i mysle 🧐 może ja bym poprowadziła ten kalendarz ?
Jakoś na wiosnę podejdę do mojego ostatniego 10 (🤦🏼‍♀️😳😑) transferu. Narazie sprawdzam czy i kiedy mam owulacje bo będę podchodzić na naturalnym.
Normalnie gonie @annemarie z tymi transferami ..

Jak przynosi szczęście to czemu nie 😏
Obiecuję się wpisywać w kalendarz :)

reklama
Do góry