reklama
Paracetamoll jest bezpieczny.
Weź i wskakuje do łóżka.
Weź i wskakuje do łóżka.
Cześć Dziewczyny, czuję się dzis mega przeziębiona, a jestem 3dpt. Czy mogę wziąć jakieś leki? Czuję, ze zaraz pęknie mi łeb i zatoki...
JestemMama!
Fanka BB :)
Czuła. Się podobnie po pierwszym udanym transferze. Jeszcze wtedy doszedł ból gardła u mnieCześć Dziewczyny, czuję się dzis mega przeziębiona, a jestem 3dpt. Czy mogę wziąć jakieś leki? Czuję, ze zaraz pęknie mi łeb i zatoki...
JestemMama!
Dziewczyny czy któraś z was była by chętna prowadzić kalendarz ?? Dodam że ten kalendarz przynosi szczęście każda która go prowadziła zaszla w szczęśliwa ciążę Ja czuję że na razie muszę zniknąć z forum za dużo czytam o poronieniach , o niebijacych serduszkach ... przynajmniej do badań prenatalnych chce zniknąć ... Wszystko co potrzeba wyślę na na priv
Ostatnia edycja:
Coffe18
Kalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …Dziewczyny czy któraś z was była by chętna prowadzić kalendarz ?? Dodam że ten kalendarz przynosi szczęście każda która go prowadziła zaszla w szczęśliwa ciążę Ja czuję że na razie muszę zniknąć z forum za dużo czytam o poronieniach , o niebijacych serduszkach ... przynajmniej do badań prenatalnych chce zniknąć ... Wszystko co potrzeba wyślę na na priv
szkoda ze tak to umarło śmiercią naturalną ale i super ze większości dziewczyn z tamtego okresu udało się spełnić największe marzenie !
Polecam wyjść zza krzaków , dzielić się swoimi rozterkami , wątpliwościami nawet jeśli nie zawsze będą wiązały się z poklaskiem wśród innych "forumowiczek"
JestemMama!
Dokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer . ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego ....Kalendarz to …to był półtorej roku , 2 lata temu … codziennie się trzymało za kogoś kciuki , codziennie ktoś miał wizytę , świeże info , jakiś zabieg …
szkoda ze tak to umarło śmiercią naturalną ale i super ze większości dziewczyn z tamtego okresu udało się spełnić największe marzenie !
Polecam wyjść zza krzaków , dzielić się swoimi rozterkami , wątpliwościami nawet jeśli nie zawsze będą wiązały się z poklaskiem wśród innych "forumowiczek"
To chodz na ciezarowki Tam juz przewaznie siedza mamuskiDokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer . ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego ....
Ruda08
Kuuuurcze tak sobie myśle i mysle może ja bym poprowadziła ten kalendarz ?Dokładnie tak było. .. ale najważniejsze że nadal funkcjonuje. ... Chodź większość tych udzielających się odeszła z forum , przeszła na inny wątek to jednak jak wiadomo w kupię raźniej ... Wiem że dużo dziewczyn siedzi za krzakami ( zresztą przecież sama siedziałam .... Ale to przez to że to był mój 9 transfer . ... ) No nic ... Ja naprawdę muszę zniknąć , odetchnąć ... Pomyśleć i sobie i maleństwu ... Dziś kolejny raz przeczytałam że serduszko przestało bic. .. eh... Ja jestem z tych panikar ... Więc ten tego ....
Jakoś na wiosnę podejdę do mojego ostatniego 10 () transferu. Narazie sprawdzam czy i kiedy mam owulacje bo będę podchodzić na naturalnym.
Normalnie gonie @annemarie z tymi transferami ..
Jak przynosi szczęście to czemu nie
Obiecuję się wpisywać w kalendarzKuuuurcze tak sobie myśle i mysle może ja bym poprowadziła ten kalendarz ?
Jakoś na wiosnę podejdę do mojego ostatniego 10 () transferu. Narazie sprawdzam czy i kiedy mam owulacje bo będę podchodzić na naturalnym.
Normalnie gonie @annemarie z tymi transferami ..
Jak przynosi szczęście to czemu nie
reklama
JestemMama!
Podziel się: