P
paulina.k123
Gość
Jak miałaś transferowaną 5 dniową blastkę to możesz śmiało robić
Tak 5-dniowa blastocysta.. boję się generalnie dlatego odwlekam jak najdłużej ten moment choc wiem, że te dwa dni nic nie dadzą przecież.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak miałaś transferowaną 5 dniową blastkę to możesz śmiało robić
Zrób, i tak będziesz musiała zrobić w końcu betę a jak jesteś w ciąży to napewno beta to pokaże i akurat w piątek zbadasz przyrostTak 5-dniowa blastocysta.. boję się generalnie dlatego odwlekam jak najdłużej ten moment choc wiem, że te dwa dni nic nie dadzą przecież.
Zrób, i tak będziesz musiała zrobić w końcu betę a jak jesteś w ciąży to napewno beta to pokaże i akurat w piątek zbadasz przyrost
Skąd ja to znam. Za mną 7 takich mega stresów z odczytywaniem wyników. Najgorszy stres w życiu, maskara. Nigdy więcej takich emocjiNo wiem, że tego nie uniknę A mam nadzieję, że będę się wcześniej cieszyć jestem co prawda przygotowana na jeden i drugi scenariusz, raczej podchodzę z zimną głową to jednak ciut strachu jest
Skąd ja to znam. Za mną 7 takich mega stresów z odczytywaniem wyników. Najgorszy stres w życiu, maskara. Nigdy więcej takich emocji
I tak trzymaj, idź jutro na betę i będziesz miała z głowyStaram się myslec pozytywnie. Na razie trzymam się dzielnie liczy się cel, a nie droga i staram się tak na to patrzeć
I tak trzymaj, idź jutro na betę i będziesz miała z głowy