reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurna Laski, coś boli mnie ząb, a niby wszystkie wyleczone... Z przymrużeniem oka ;)
Ja jak to kiedys zobaczylam w tv to myslalam ze padne.Prawie jedzenie wyplulam ze smiechu,a moj maz co ona mowi,ze co ja boli?🤣🤣🤣poziom tej dziewczyny mnie przeraza😱😱
No ale coz to patologia,moja kolezanka po wyzszych studiach jak zasxla w ciaze to powiedziala ze rak do gory nie moze podnosic bo urodzi dovna🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja jak to kiedys zobaczylam w tv to myslalam ze padne.Prawie jedzenie wyplulam ze smiechu,a moj maz co ona mowi,ze co ja boli?🤣🤣🤣poziom tej dziewczyny mnie przeraza😱😱
No ale coz to patologia,moja kolezanka po wyzszych studiach jak zasxla w ciaze to powiedziala ze rak do gory nie moze podnosic bo urodzi dovna🤦‍♀️🤦‍♀️
Nie wiedzialam co zaznaczyć w odpowiedzi na Twój post czy "zabawne" czy "wow". Ameby są wśród nas..

Aż szkoda że nie ma takiej emotki na odpowiedź 🤦‍♀️ tzn. dodanie reakcji na post 🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣

Jeśli chodzi o "przygotowanie" Twojego ciała, komórek, itp, to w sumie już teraz co ma być to będzie :-)
Posiłki wysokobiałkowe to polecana opcja.
A reszta zależy od miejsca, w którym będziesz miała zabieg, bo tutaj pojawiają się spore różnice.
Ja leczę się w państwowym szpitalu, ale nie w Polsce.
Rano ok.8 zgłosiłam się na oddział, sama sobie "zapodałam" żel znieczulający w toalecie, potem ok. 9 była punkcja w sali operacyjnej, bez narkozy, tylko z dość mocną sedacją. Ok. 20 minut odpoczynku, info o ilości pobranych komórek i powrót na salę, gdzie był tylko fotel, bez łóżka. I od razu kawka i śniadanko. I duuuużo czekania na wypis... I jeszcze pani pielęgniarka, która musiała się upewnić, że zrobiłam siku przed wyjściem ;-)
Ja będę miała w Bocianie, mówili ze pod narkoza i potem 2-3 h u nich

reklama
Do góry