reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie kalendarz oddałam w spadku @Ruda08 mam nadzieję i mocno trzymam kciuki że tak jak mi i innym dziewczyna tobie przyniesie szczęście w postaci małej różowej pupci 😍😍😍 ( ja na swoja muszę jeszcze poczekać 7 miesięcy 🙈🙈🙈 ale mam już ją w brzuszku 😍😍😍) więc proszę ja oznaczać do zapisywania się oraz wyjście z za krzaków !! ❤️

No więc i ja wpisuje się w niego 12.07.2023 termin porodu mojego największego szczęścia 😍😍❤️

reklama
Właśnie kalendarz oddałam w spadku @Ruda08 mam nadzieję i mocno trzymam kciuki że tak jak mi i innym dziewczyna tobie przyniesie szczęście w postaci małej różowej pupci 😍😍😍 ( ja na swoja muszę jeszcze poczekać 7 miesięcy 🙈🙈🙈 ale mam już ją w brzuszku 😍😍😍) więc proszę ja oznaczać do zapisywania się oraz wyjście z za krzaków !! ❤️

No więc i ja wpisuje się w niego 12.07.2023 termin porodu mojego największego szczęścia 😍😍❤️
Moje siostry urodziły się 12 lipca 😁

wróże Ci poród 7.07 😘 ja się wtedy urodziłam

wróże Ci poród 7.07 😘 ja się wtedy urodziłam
Hahaha dziękuję ❤️❤️ lecz 7.07 muszę nogi zaciskać gdyż wtedy urodziła się moja siostrzenica 🙈🙈🙈 ostatnio się śmiała że jak urodzę w jej dzień to wepcha maleństwo spowrotem żebym w inny dzień udziodzila 🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈

Mam urodziny 30 czerwca , więc może wtedy 😍😍 najpiękniejszy prezent urodzinowy bym miała 😍😍❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry