alamakootaa
Aktywna w BB
Niestety beta 0, progesteron nie mam wyniku… ale dziękuje że pamiętaszHej i jak twoja beta i progesteron? Pisałam, że poczekam razem z Tobą na wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety beta 0, progesteron nie mam wyniku… ale dziękuje że pamiętaszHej i jak twoja beta i progesteron? Pisałam, że poczekam razem z Tobą na wynik
Myślę, że na betę jest zdecydowanie za wcześnie. Powtorz 7dptNiestety beta 0, progesteron nie mam wyniku… ale dziękuje że pamiętasz
Ja też jestem w 5 tygodniu i często mi się te kłucie pojawiało/pojawia. Moja siostra pocieszyła mnie, mówiąc, ze to naturalne (ma dwójkę zdrowych dzieci).Dziewczyny a co myślicie o takim kłuciu w macicy miałam tak dzisiaj jakby ktoś włożył mi długa igle do pochwy trwało to z 2 sekundy i było bardzo nieprzyjemne
Co to może oznaczać ?
Czy to normalne ?
1. Wizytę mam dopiero 8 grudnia , z kalkulatora ciąży jestem w 5 tygodniu ciąży …
Cóż, empatia to zadziwiająco trudna sztukaDziewczyny 2 dni temu wróciłam do pracy… (po pustym jaju płodowym i łyzeczkowaniu ) dziś jedna ameba z pracy z tekstem do mnie ze słyszała ze byłam w ciąży i poroniłam… i oczywiście sprzedała swoje" dobre " rady o które nie prosiłam sugerując ze coś ze mną jest nie tak skoro pierwsza ciąża pozamaciczna (naturalna ). Druga (in vitro) zakończona porodem ale dzidziuś z bardzo ciężka wada serduszka a trzecia to puste jajo …
Padły teksty typu to nie jest normalne , co na to lekarze , to trzeba leczyć itd …
Mało tego to w ciągu tego miesiąca kiedy mnie nie było 2 dziewczyny poszły na l4 ciążowe …. Zaszły w zdrową ciąże ot tak od kopa…
Co ze mną jest nie tak ?
Rodzicom przyznaliśmy się ze byłam w ciąży tydzień temu … i od taty usłyszałam ze widocznie tak ma byc …
Najzwyczajniej chciałam sobie pojujdać bo dawno tego nie robiłam
Dzięki za odpowiedz , powiem szczerze ze się przestraszyłam , to jest strasznie dziwne uczucieJa też jestem w 5 tygodniu i często mi się te kłucie pojawiało/pojawia. Moja siostra pocieszyła mnie, mówiąc, ze to naturalne (ma dwójkę zdrowych dzieci).
A wiesz może jak odczytywać ten progesteron bo w laboratorium podali dwa 122.5nmol oraz 38mg i nic z tego nie wiem. Robiłam go w 9dpt.10-11 prog. to minimum w zalezności od lekarza i na naturalnym też