Ja miałam mensinorm. Nawet został mi w lodówce 12 komórek pobrano, 7 dojrzałych zapłodniło się 6 a dwie zostały do mrożenia. Ale ja mam endometrioze i moje komórki mogą być niekształtne według lekarzaDobry wieczór dziewczyny, dawno mnie u Was nie było...
Pisałam wam, że zaczynamy drugą stymulację... Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej 5 dzień stymulacji... Lekarz powiedział, że pęcherzyków jest sporo, ale jeszcze małe - zwiększył mi dawkę leku Mensinorm z 150 na 225. + Orgalutran.
Tak znów się boje, że komórki będą do doopy...
Miał mi przepisać na Menopur, ale dał Mensinorm stosowała któraś ? Wcześniej miałam Puregon.
Trzymam kciuki za stymulacje, transfery, pozytywne bety i wizyty serduszkowe !! I za wszystkie inne dziewczyny
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Kochana nie słuchaj tych bzdur , jesteś fantastyczna osoba która zasługuje na wszystko co najlepsze . Niestety czasem tak jest żeby w końcu być szczęśliwa trzeba przejść bardzo kręta i kamienista drogę . Jesteś cudowna kobieta , wspaniała mama dla aniołka Tymusia i będziesz idealna mama dla dzieci ziemskich . A ludzie gadają to co im ślina na język przyniesie ... Bezmyślność ludzka nie zna granic Nie.licza się z naszymi uczuciami , nie liczą się z niczym ... Tylko chcą zaspokoić swoją ciekawość i nam dokopać ale pamiętaj że Karma wraca . Ja mocno wierzę że będziesz jeszcze szczęśliwa , że będziesz najcudowniejsza mama na świecie i twój największy aniołek będzie waszym aniołem stróżem. Będzie dbał i mamę i rodzeństwoDziewczyny 2 dni temu wróciłam do pracy… (po pustym jaju płodowym i łyzeczkowaniu ) dziś jedna ameba z pracy z tekstem do mnie ze słyszała ze byłam w ciąży i poroniłam… i oczywiście sprzedała swoje" dobre " rady o które nie prosiłam sugerując ze coś ze mną jest nie tak skoro pierwsza ciąża pozamaciczna (naturalna ). Druga (in vitro) zakończona porodem ale dzidziuś z bardzo ciężka wada serduszka a trzecia to puste jajo …
Padły teksty typu to nie jest normalne , co na to lekarze , to trzeba leczyć itd …
Mało tego to w ciągu tego miesiąca kiedy mnie nie było 2 dziewczyny poszły na l4 ciążowe …. Zaszły w zdrową ciąże ot tak od kopa…
Co ze mną jest nie tak ?
Rodzicom przyznaliśmy się ze byłam w ciąży tydzień temu … i od taty usłyszałam ze widocznie tak ma byc …
Najzwyczajniej chciałam sobie pojujdać bo dawno tego nie robiłam
Mocno przytulam
Loveee
Rosse94
To bardzo ładny wyniki, a jaka dawkę brałaś?Ja miałam mensinorm. Nawet został mi w lodówce 12 komórek pobrano, 7 dojrzałych zapłodniło się 6 a dwie zostały do mrożenia. Ale ja mam endometrioze i moje komórki mogą być niekształtne według lekarza
amy936
Ostatnio o Tobie myślałam, co z Twoją stymulacjąDobry wieczór dziewczyny, dawno mnie u Was nie było...
Pisałam wam, że zaczynamy drugą stymulację... Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej 5 dzień stymulacji... Lekarz powiedział, że pęcherzyków jest sporo, ale jeszcze małe - zwiększył mi dawkę leku Mensinorm z 150 na 225. + Orgalutran.
Tak znów się boje, że komórki będą do doopy...
Miał mi przepisać na Menopur, ale dał Mensinorm stosowała któraś ? Wcześniej miałam Puregon.
Trzymam kciuki za stymulacje, transfery, pozytywne bety i wizyty serduszkowe !! I za wszystkie inne dziewczyny
Tym razem będzie pięknie, trzymam mocno kciuki!
Szkoda ze nie przeszczepiaja mozgu bo by sie co poniektorym przydalo.Niestety tylko druga nieplodna zrozumie nieplodna.Trzymaj sie kochanaDziewczyny 2 dni temu wróciłam do pracy… (po pustym jaju płodowym i łyzeczkowaniu ) dziś jedna ameba z pracy z tekstem do mnie ze słyszała ze byłam w ciąży i poroniłam… i oczywiście sprzedała swoje" dobre " rady o które nie prosiłam sugerując ze coś ze mną jest nie tak skoro pierwsza ciąża pozamaciczna (naturalna ). Druga (in vitro) zakończona porodem ale dzidziuś z bardzo ciężka wada serduszka a trzecia to puste jajo …
Padły teksty typu to nie jest normalne , co na to lekarze , to trzeba leczyć itd …
Mało tego to w ciągu tego miesiąca kiedy mnie nie było 2 dziewczyny poszły na l4 ciążowe …. Zaszły w zdrową ciąże ot tak od kopa…
Co ze mną jest nie tak ?
Rodzicom przyznaliśmy się ze byłam w ciąży tydzień temu … i od taty usłyszałam ze widocznie tak ma byc …
Najzwyczajniej chciałam sobie pojujdać bo dawno tego nie robiłam
Napisze ci w prywatnej wiadomości Oki?To bardzo ładny wyniki, a jaka dawkę brałaś?
amy936
Jak się w ogóle czujesz w 5 tygodniu? Masz jakieś dolegliwości? Czy maleństwo jest dla Ciebie jeszcze łaskawe?Dzięki za odpowiedz , powiem szczerze ze się przestraszyłam , to jest strasznie dziwne uczucie
Ice41
minimum 10-11 w ng/ml, więc jeśli 38 ng/ml to ok moim zdaniemA wiesz może jak odczytywać ten progesteron bo w laboratorium podali dwa 122.5nmol oraz 38mg i nic z tego nie wiem. Robiłam go w 9dpt.
PAULANGELA
Hejka dziewczyny. Wczoraj dostaliśmy zielone światło od lekarza. Zaczynamy stymulacje. 30 listopada odstawilam tabletki anty które brałam przez 15 dni. Lekarz kazał przyjąć pierwszy zastrzyk w niedziele bez względu na to czy krwawienie się pojawi czy nie. Mialyscie może taka sytuacje? Transferu świeżego oczywiście nie będzie
reklama
Ice41
Ja tym razem szłam też długim protokołem, ale brałam całe opakowanie anty 21 tabl. i zastrzyk od 2 dc (więc musiała być miesiączka)Hejka dziewczyny. Wczoraj dostaliśmy zielone światło od lekarza. Zaczynamy stymulacje. 30 listopada odstawilam tabletki anty które brałam przez 15 dni. Lekarz kazał przyjąć pierwszy zastrzyk w niedziele bez względu na to czy krwawienie się pojawi czy nie. Mialyscie może taka sytuacje? Transferu świeżego oczywiście nie będzie
Podziel się: