reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

3 x 1 doustnie
Od wczoraj rano mam tez psikacza lenzetto po jednym psiku na rękę rano i wieczorem …
Od wczoraj popołudniu tez w brzuchu mam bajlando 🙁 w sensie ćmienie podobne jak na okres …
Czuje pozamiatany ten cykl …
mnie tez cmilo na okres przy estrofem, dużo śluzu a endo piękne, tez brałam doustnie 3x1

reklama
No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.
Nooo ja się przestraszyłam na początku ze tylko 6 mi zaplodnią i wypytywałam o mrożenie komórek . No ale jak już wspomniałam - nam akurat lekarz nie polecał i tłumaczył właśnie ze niektóre nie chcą się rozmrozić tak jak trzeba , ze tracą na jakosci , gorzej się zapładniają itd i zrezygnowaliśmy .

Dobrze ze zrobiłaś ten ważny krok i zmieniłaś klinikę która Ci nie służy !

A masz Hashimoto??
Badałaś tarczycę w usg ?
W sumie dobrze że nic nie znalazł;)
Tak, ja od lat choruje na Hashimoto niestety. dodatkowo dziś odebrałam wyniki na trombofilię (wcześniej robiłam V leiden i protrombinę i tu było ok) i wyszedł mi polimorfizm MTHFR homo i PAI 1 hetero.
Macie do polecenia jakiś sprawdzony B-komplex?

mnie tez cmilo na okres przy estrofem, dużo śluzu a endo piękne, tez brałam doustnie 3x1
Wiem ze głupio się tak porównywać … ale badalas estradiol jakoś przed transferem kilka dni ? W 10dc u mnie estradiol 76 endo 7.2 dzis 12 dc estradiol 100 i endometrium okaze się dopiero jutro …
Niewiem kurłaaaa doszukuje się wszystkiego i wszędzie .
Dają w dupe te hormony … jeszcze jutro dziecku mojemu stawiają nagrobek to już wogole najlepiej walnęła bym sobie drina … może 2 , ewentualnie 4 …

Wiem ze głupio się tak porównywać … ale badalas estradiol jakoś przed transferem kilka dni ? W 10dc u mnie estradiol 76 endo 7.2 dzis 12 dc estradiol 100 i endometrium okaze się dopiero jutro …
Niewiem kurłaaaa doszukuje się wszystkiego i wszędzie .
Dają w dupe te hormony … jeszcze jutro dziecku mojemu stawiają nagrobek to już wogole najlepiej walnęła bym sobie drina … może 2 , ewentualnie 4 …
moja klinika nie robi badań hormonów, tylko usg

Tak, ja od lat choruje na Hashimoto niestety. dodatkowo dziś odebrałam wyniki na trombofilię (wcześniej robiłam V leiden i protrombinę i tu było ok) i wyszedł mi polimorfizm MTHFR homo i PAI 1 hetero.
Macie do polecenia jakiś sprawdzony B-komplex?
Hashimoto to choroba autoimmunologoczna także może coś być jednak . Dobrze że masz immunosupersje. Ja brałam że swansona kwas foliowy i B 12.

reklama
Do góry