Orchidea33
Fanka BB :)
Spróbuj na lezaco. Jest duuuza roznica. Tylko nogi podciagnij do brzucha. Jest taka pozycjamoże muszę tak spróbować , bo aplikuje na stojąco w mocnym rozkroku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spróbuj na lezaco. Jest duuuza roznica. Tylko nogi podciagnij do brzucha. Jest taka pozycjamoże muszę tak spróbować , bo aplikuje na stojąco w mocnym rozkroku
dzięki , spróbujeSpróbuj na lezaco. Jest duuuza roznica. Tylko nogi podciagnij do brzucha. Jest taka pozycja
ja zawsze aplikowalam leki tak jak wkładam tampona na ukucku i szeroko nogimoże muszę tak spróbować , bo aplikuje na stojąco w mocnym rozkroku
no tak właśnie robię do tej pory , ale czuje opór jak jedna wkładam a gdzie tu drugaja zawsze aplikowalam leki tak jak wkładam tampona na ukucku i szeroko nogi
Najlepiej na kucaka , i trochę zwilżyc wodąSpróbuj na lezaco. Jest duuuza roznica. Tylko nogi podciagnij do brzucha. Jest taka pozycja
bo pochwa już sie zrobiła rozpulchniona i mniej miejsca jest. Tzn ze progesteron działa dobrze ja na szczęście aplikowalam utrogestan jedna globulke wiec spokojnie wchodziło. Wypróbuj sposób @Orchidea33no tak właśnie robię do tej pory , ale czuje opór jak jedna wkładam a gdzie tu druga
Probowalam ale tej metody na lezaco nic dla mnie nie przebije jakos czulam wtedy, ze jest tam sporo miejsca i z 5 tabletek bym wepchalaNajlepiej na kucaka , i trochę zwilżyc wodą
mam nadzieje , ze działa bo przy transferze miałam 13,40 albo 13,70 wiec mógłby podskoczyć żeby dzidzi było lepiejbo pochwa już sie zrobiła rozpulchniona i mniej miejsca jest. Tzn ze progesteron działa dobrze ja na szczęście aplikowalam utrogestan jedna globulke wiec spokojnie wchodziło. Wypróbuj sposób @Orchidea33
to wieczorem robię próbę generalnaProbowalam ale tej metody na lezaco nic dla mnie nie przebije jakos czulam wtedy, ze jest tam sporo miejsca i z 5 tabletek bym wepchala
Daj znac!to wieczorem robię próbę generalna