Trzymam kciuki, żeby to było właśnie to czego do tej pory brakowało. Mała cegiełka żeby zbudować sukces czyli transfer za trochę ponad miesiąc?Cześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
reklama
Ja miałam mrożone z dwóch stymulacji.Przykro mi
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
8 komórek z czego zapłodnilo się i w 3 dniu było 6 zarodków.
A masz Hashimoto??Cześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
Badałaś tarczycę w usg ?
W sumie dobrze że nic nie znalazł
Ice41
Fanka BB :)
Nie chcę obcych komórek. Zapisałam się na wizytę i zobaczę po rozmowie z lekarzem.Tak mi przykro to niestety potwierdza, że mrozenie komórek słabo wychodzi. Zbierz siły i planuj co dalej. Może adopcja komórki? Ominelaby Cię wtedy stymulacja
Ile masz estrofem ???Nie mam sił już … estradiol z dzisiaj rana to 100… kurła rośnie jak moja podwyżka czyli bardzo powoli
w środę rano było 76 , dziś 100 …
Jutro sprawdzamy endometrium i coś czuje ze będzie niewystarczające
Uj by to
Ice41
No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.Przykro mi
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
A bierzesz jakieś suplementy na poprawę komórek??No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.
JestemMama!
Za namiętny.Hej już po punkcji. Pobrali 5. Jak wy to mówiłyście? ,, Za namiętny seks na szkle,,
Najgorsze jest to jak nie można znaleźć przyczyny ,może ta Twoja tarczyca jest przyczynąCześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
reklama
Coffe18
3 x 1 doustnieIle masz estrofem ???
Od wczoraj rano mam tez psikacza lenzetto po jednym psiku na rękę rano i wieczorem …
Od wczoraj popołudniu tez w brzuchu mam bajlando w sensie ćmienie podobne jak na okres …
Czuje pozamiatany ten cykl …
Podziel się: