reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!

Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
Trzymam kciuki, żeby to było właśnie to czego do tej pory brakowało. Mała cegiełka żeby zbudować sukces :) czyli transfer za trochę ponad miesiąc?

reklama
Przykro mi 😢
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
Ja miałam mrożone z dwóch stymulacji.
8 komórek z czego zapłodnilo się i w 3 dniu było 6 zarodków.

Cześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!

Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
A masz Hashimoto??
Badałaś tarczycę w usg ?
W sumie dobrze że nic nie znalazł;)

Przykro mi 😢
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.

Najgorsze jest to jak nie można znaleźć przyczyny ,może ta Twoja tarczyca jest przyczyną

reklama
Do góry