Trzymam kciuki, żeby to było właśnie to czego do tej pory brakowało. Mała cegiełka żeby zbudować sukcesCześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
reklama
Ja miałam mrożone z dwóch stymulacji.Przykro mi
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
8 komórek z czego zapłodnilo się i w 3 dniu było 6 zarodków.
A masz Hashimoto??Cześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
Byłam w tym tygodniu u Paś.nika. Broniłam się przed immunologią, ale jestem już w sytuacji, w której muszę łapać się wszystkiego. Ogólnie powiedział, że mam dobre wyniki. Z jednej strony spoko, z drugiej chciałoby się żeby znalazł przyczynę niepowodzeń.... Powiedział, że jego zdaniem problem nie jest w immunologii, jedynie trochę go martwi moja szalejąca tarczyca i z tego powodu chce mi na miesiąc włączyć immunosupresję. Powiedział, że u mnie szczepienia i accofil odpadają...
Badałaś tarczycę w usg ?
W sumie dobrze że nic nie znalazł
Ice41
Fanka BB :)
Nie chcę obcych komórek. Zapisałam się na wizytę i zobaczę po rozmowie z lekarzem.Tak mi przykroto niestety potwierdza, że mrozenie komórek słabo wychodzi. Zbierz siły i planuj co dalej. Może adopcja komórki? Ominelaby Cię wtedy stymulacja
Ile masz estrofem ???Nie mam sił już … estradiol z dzisiaj rana to 100… kurła rośnie jak moja podwyżka czyli bardzo powoli
w środę rano było 76 , dziś 100 …
Jutro sprawdzamy endometrium i coś czuje ze będzie niewystarczające
Uj by to![]()
Ice41
No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.Przykro mi
Ja miałam 12 komórek mogli zapłodnić tylko 6 . Tez myslalam o zamrożeniu reszty ale lekarz odrazu nam powiedział ze zamrożone komórki tracą na wartości . Jest trochę inaczej niż z zarodkami .
Będziesz podchodzić do kolejnej stymulacji ?
A bierzesz jakieś suplementy na poprawę komórek??No to mi lekarz nic o tym nie wspomniał. Teraz jestem pewna, że zmiana kliniki to był strzał w 10.
JestemMama!
Za namiętny.Hej już po punkcji.Pobrali 5. Jak wy to mówiłyście? ,, Za namiętny seks na szkle,,
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Najgorsze jest to jak nie można znaleźć przyczyny ,może ta Twoja tarczyca jest przyczynąCześć Dziewczyny, Za wszystkie bety, punkcje i transfery trzymam mocno kciuki. Powodzenia!
reklama
Coffe18
3 x 1 doustnieIle masz estrofem ???
Od wczoraj rano mam tez psikacza lenzetto po jednym psiku na rękę rano i wieczorem …
Od wczoraj popołudniu tez w brzuchu mam bajlando
![Slightly frowning face :slight_frown: 🙁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
Czuje pozamiatany ten cykl …
Podziel się: