reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Serduszkowelove kiedy masz transer? Robiłaś jakieś dodatkowe badania po pierwszym transferze?
Hehehe testuję w poniedziałek, będzie 7dpt 🤭 chciałam napisać Wam pozniej 😊 uma wyszła źle 14-16 skurczy i dostalam atozyban, który b.zle zniosłam, od początku transferu zero skurczy, delikatne klucia tylko, robiłam zesp.antyfosfolipidowy i mutacje vleiden serpine itp i nic nie wyszło, może te skurcze są przyczyna bo powinno być max 6 a przy pierwszym transferze zwijałam się z bolu 2h tak bolało, teraz nic, no zobaczymy, 4dpt robiłam proga wyszedl koło 40 i estradiol 1100, beta 27 ale to wynik pół ovitrelle 😁

reklama
Hehehe testuję w poniedziałek, będzie 7dpt 🤭 chciałam napisać Wam pozniej 😊 uma wyszła źle 14-16 skurczy i dostalam atozyban, który b.zle zniosłam, od początku transferu zero skurczy, delikatne klucia tylko, robiłam zesp.antyfosfolipidowy i mutacje vleiden serpine itp i nic nie wyszło, może te skurcze są przyczyna bo powinno być max 6 a przy pierwszym transferze zwijałam się z bolu 2h tak bolało, teraz nic, no zobaczymy, 4dpt robiłam proga wyszedl koło 40 i estradiol 1100, beta 27 ale to wynik pół ovitrelle 😁
Będę mocno trzymała kciuki ❤️
A ile kosztuje to badanie? Ja juz o wszystkie możliwe badania dopytuję, co mogłabym zrobić u siebie, właśnie żeby tym razem się udało :)

Trzymam kciuki ❤️👍

I nic sie nie chwalilas?! To w poniedzialek trzymam kciuki - ja mam wizyte, na ktorej mam zamiar zobaczyc ❤️
Trzymaj sie i oby wytrzymac do poniedzialku ;)

Będę mocno trzymała kciuki ❤️
A ile kosztuje to badanie? Ja juz o wszystkie możliwe badania dopytuję, co mogłabym zrobić u siebie, właśnie żeby tym razem się udało :)
Kosztuje 400 ziko w inviccie , nagrywają 6 min usg dopochwowe i lekarz ogląda w przyspieszeniu , ja przeczuwałam,że mogę mieć problem z tym , bo mam problemy hormonalne w miarę wyrównane ale nie do końca, dostałam atozyban i skurczy nie mam żadnych, gdzie już 5dpt miałam bole okresowe co jakiś czas .... Ale mocno bolące. Nie udało sir , zobaczymy czy teraz niuniek będzie chciał zostać, było większe światełko jak go umieścili, niż wcześniej ♡ jak dla mnie to jest cud

Oooooch, nie przyznałaś się!!! Testujesz sama czy idziesz na betę??

reklama
Jeżeli nie masz problemu z endometrium to lametta jest dobrym pomysłem. Jeśli jednak endometrium nie rośnie zbyt grube to lametta może je jeszcze bardziej osłabić. Wtedy lepszym rozwiązaniem jest cykl naturalny stymulowany niewielkimi ilościami gonadotropin, które bardzo dobrze wpływają na endometrium. Taki cykl stymulowany wspomaga wzrost pęcherzyka, dobrze robi na endo i jest zazwyczaj zakończony ovitrelle, żeby była pewność, że pęcherzyk pękł.
hej
nie mam ostanio bardzo ladnie przyrastalo
wiec zobaczymy oby tym razem tez sie udało
ostania sniezynka czeka na mnie a jak nie to od nowa cała procedura

Do góry