reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehehe testuję w poniedziałek, będzie 7dpt 🤭 chciałam napisać Wam pozniej 😊 uma wyszła źle 14-16 skurczy i dostalam atozyban, który b.zle zniosłam, od początku transferu zero skurczy, delikatne klucia tylko, robiłam zesp.antyfosfolipidowy i mutacje vleiden serpine itp i nic nie wyszło, może te skurcze są przyczyna bo powinno być max 6 a przy pierwszym transferze zwijałam się z bolu 2h tak bolało, teraz nic, no zobaczymy, 4dpt robiłam proga wyszedl koło 40 i estradiol 1100, beta 27 ale to wynik pół ovitrelle 😁
Trzymam mocno ✊✊✊ Zapowiada się bardzo dobrze, piękny progesteron 🥰

@Deess. u nas oprócz tej mutacji u męża okazało się, że ja jestem homozygota na pai1 więc z tych dwóch wskazań wyszła mi konieczność heparyny. Nie wiem jak jest tylko w przypadku jednego obciążenia. No i przede wszystkim miałam jakieś graniczne białko c czy s, już nie pamiętam

@Deess. u nas oprócz tej mutacji u męża okazało się, że ja jestem homozygota na pai1 więc z tych dwóch wskazań wyszła mi konieczność heparyny. Nie wiem jak jest tylko w przypadku jednego obciążenia. No i przede wszystkim miałam jakieś graniczne białko c czy s, już nie pamiętam
u nas mąż nie robił tego badania wiec nie wiem , nie zlecili jemu odrazu tylko mi kazali robić , a teraz już za późno bo lece na estrofemie przed transferem . w czwartek wizyta , tylko właśnie nurtuje mnie to, ze jak moja gin była na urlopie i byłam u innej doktor tez fajna babka to ona odrazu jak wspomniałam o mutacji to mówiła ze będzie po transferze włączona heparyna żeby uniknąć ewentualnych zakrzepów i ze to w niczym nie zaszkodzi , a ta doktor u której jestem nie bardzo chce ta heparynę ... a ja się boje , ze po transferze nie utrzymam ciąży lub zarodek wgl się nie zagniezdzi...

reklama
Do góry