Ja zaczęłam brać już na 3-4 dni przed transferem i biorę do dziśu nas mąż nie robił tego badania wiec nie wiem , nie zlecili jemu odrazu tylko mi kazali robić , a teraz już za późno bo lece na estrofemie przed transferem . w czwartek wizyta , tylko właśnie nurtuje mnie to, ze jak moja gin była na urlopie i byłam u innej doktor tez fajna babka to ona odrazu jak wspomniałam o mutacji to mówiła ze będzie po transferze włączona heparyna żeby uniknąć ewentualnych zakrzepów i ze to w niczym nie zaszkodzi , a ta doktor u której jestem nie bardzo chce ta heparynę ... a ja się boje , ze po transferze nie utrzymam ciąży lub zarodek wgl się nie zagniezdzi...
reklama
Deess.
Fanka BB :)
pogadam z nią w czwartek może mi przepisze o ile będzie wszystko dobrze i wyznaczy termin na transfer.Ja zaczęłam brać już na 3-4 dni przed transferem i biorę do dziś
mala_Mi 80
Jesteś na naturalnym czy sztucznym? Jakiego proga bierzesz że taki wysoki?Tez mam taką cichutką nadzieję, bo przy pierwszym transferze miałam proga 9 i wtedy był biochem buziaki ♡
Ice41
@Serduszkowelove progesteron 40 to miałaś 4dpt czy w dniu transferu?Jesteś na naturalnym czy sztucznym? Jakiego proga bierzesz że taki wysoki?
Życzę Ci z całego serca ,żeby się udało To musi być ten cykl. Ja dodatkowo mam embrioglu dostać, i przed transferem wezmę nospe o ile to coś pomoże.Hehehe testuję w poniedziałek, będzie 7dpt chciałam napisać Wam pozniej uma wyszła źle 14-16 skurczy i dostalam atozyban, który b.zle zniosłam, od początku transferu zero skurczy, delikatne klucia tylko, robiłam zesp.antyfosfolipidowy i mutacje vleiden serpine itp i nic nie wyszło, może te skurcze są przyczyna bo powinno być max 6 a przy pierwszym transferze zwijałam się z bolu 2h tak bolało, teraz nic, no zobaczymy, 4dpt robiłam proga wyszedl koło 40 i estradiol 1100, beta 27 ale to wynik pół ovitrelle
Serduszkowelove
Sztuczny, biorę 3x1 200 luteiny, plus 3x2 pod język 50 luteinyJesteś na naturalnym czy sztucznym? Jakiego proga bierzesz że taki wysoki?
Serduszkowelove
W dniu transferu 17 i 4dpt 38 sprawdziłam dokladnie@Serduszkowelove progesteron 40 to miałaś 4dpt czy w dniu transferu?
Ice41
Ja też przy pierwszym transferze miałam w dniu transferu 9,9, więc może za niski. Pogadam z lekarzem o dodatkowym progesteronie jeszcze przed transferem jesli tak da radę wziąć na naturalnym i chyba relanium, bo ja mocno zestresowana byłam i to też może coś tam przeszkodziło. Zapytam o ten test uma jeszcze.W dniu transferu 17 i 4dpt 38 sprawdziłam dokladnie
Serduszkowa ma wysoki progesteron, bo dostała ovitrele. Ono mocno stymuluje wzrost progesteronu. Przy drugim transferze miałam ovitrel 0.5amp w dniu transferu i tak samo mi wystrzelił progesteron.Ja też przy pierwszym transferze miałam w dniu transferu 9,9, więc może za niski. Pogadam z lekarzem o dodatkowym progesteronie jeszcze przed transferem jesli tak da radę wziąć na naturalnym i chyba relanium, bo ja mocno zestresowana byłam i to też może coś tam przeszkodziło. Zapytam o ten test uma jeszcze.
reklama
mala_Mi 80
To wcale nie bierzesz nie wiadomo ile a wynik cudowny. Czuję w kościach że to TOSztuczny, biorę 3x1 200 luteiny, plus 3x2 pod język 50 luteiny
Podziel się: