U mnie się zaczął nowy cykl ,mam dzisiaj wizytę, więc znowu przygotowywanie do transferu, pewnie mi wypadnie koniec września początek października i się zastanawiam jaki teraz będzie kazał mi brać progesteron I też zamierzam dzień przed transferem zrobić progesteronWitam w klubie u mnie też problemy z przyswajaniem progesteronu i dokładnie to samo 4x luteina, 2x Utrogestan i 1 raz Prolutex. Szykuje powili się aby w październiku mieć transfer i chociaż mój lekarz nigdy mi nie zrobił badania stężenia przed transferem to na pewno zrobię.
reklama
Boli mnie zawsze jak mam owulacje i w dniu okresu, ale to tez nie zawsze. Przed okresem raczej nie mam dolegliwości bólowych. Bardziej odczuwam czas owulacji.A przed okresem zawsze boli Cię brzuch ?
Ten ból może być również dobrym objawem
A Ty bierzesz/brałaś nospe? Lekarz mi nic nie mówił o niej, a nie chce zaszkodzić..
Pola87
Fanka BB :)
No spa nie zaszkodzi oczywiście nie w ilościach hurtowych. Ja bardzo długo brałam po transferze chyba z dobry miesiąc bo miałam takie jakby skurcze a córa zdrowaBoli mnie zawsze jak mam owulacje i w dniu okresu, ale to tez nie zawsze. Przed okresem raczej nie mam dolegliwości bólowych. Bardziej odczuwam czas owulacji.
A Ty bierzesz/brałaś nospe? Lekarz mi nic nie mówił o niej, a nie chce zaszkodzić..
Coffe18
Jeśli mogę zasugerować to super przyswajalnym progesteronem jest cyclogest . Jeden czopek dowcipny ma 400mg progesteronu .U mnie się zaczął nowy cykl ,mam dzisiaj wizytę, więc znowu przygotowywanie do transferu, pewnie mi wypadnie koniec września początek października i się zastanawiam jaki teraz będzie kazał mi brać progesteron I też zamierzam dzień przed transferem zrobić progesteron
Trzymam kciuki za wizytę i koniecznie dawaj znać jak będziesz po .
Ja właśnie go biore 2x dziennie i w sumie tylko tyle. Nic więcej lekarz mi nie przepisałJeśli mogę zasugerować to super przyswajalnym progesteronem jest cyclogest . Jeden czopek dowcipny ma 400mg progesteronu .
Trzymam kciuki za wizytę i koniecznie dawaj znać jak będziesz po .
Ja nara
W poprzednich nigdy nie brałam nospy ale tez nigdy mnie brzuch nie bolał , nawet przed okresem mnie nigdy nie boli brzuch .
Ja narazie jestem przed 4 transferem .Boli mnie zawsze jak mam owulacje i w dniu okresu, ale to tez nie zawsze. Przed okresem raczej nie mam dolegliwości bólowych. Bardziej odczuwam czas owulacji.
W poprzednich nigdy nie brałam nospy ale tez nigdy mnie brzuch nie bolał , nawet przed okresem mnie nigdy nie boli brzuch .
Madame JS
Daj znać po wizycie :-)Nie, jutro się dowiem
Coffe18
Pierwszą ciąże jechałam na 3 czopkach .Ja właśnie go biore 2x dziennie i w sumie tylko tyle. Nic więcej lekarz mi nie przepisał
Teraz lekarz już zapowiedział ze tez będziemy na cyclogescie ale na 2 dziennie czyli tak jak u Ciebie
Nic się nie martw . To naprawdę spora dawka progesteronu
A leżysz jakość specjalnie po zażyciu ich? Przez ile nie chodzisz do toalety? Wieczoren staram się lezec przez 1,5h i oglądać w tym czasie film bez wychodzenia do toalety, ale z rana to wiadomo tu do pracy i ciagle w ruchu… zawsze coś wyleci. Pytanie czy mimo to przyswaja się odpowiednia dawka i wyciekanie leku nie wpływa w większej mierze na przyswajalność.Pierwszą ciąże jechałam na 3 czopkach .
Teraz lekarz już zapowiedział ze tez będziemy na cyclogescie ale na 2 dziennie czyli tak jak u Ciebie
Nic się nie martw . To naprawdę spora dawka progesteronu
reklama
Coffe18
Moj transfer będzie dopiero w październiku ( wczesniejsza ciaze miałam na cyclogescie) . Nic się nie martw i nie stresuj . Taki urok globułek , zawsze coś tam wypłynie co ma w środku zostać, zostanie .A leżysz jakość specjalnie po zażyciu ich? Przez ile nie chodzisz do toalety? Wieczoren staram się lezec przez 1,5h i oglądać w tym czasie film bez wychodzenia do toalety, ale z rana to wiadomo tu do pracy i ciagle w ruchu… zawsze coś wyleci. Pytanie czy mimo to przyswaja się odpowiednia dawka i wyciekanie leku nie wpływa w większej mierze na przyswajalność.
Podziel się: