mala_Mi 80
Fanka BB :)
Serdecznie gratulujęDzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serdecznie gratulujęDzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
GratulujęDzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
To koniecznie daj znać! ja w środę idę ale na pierwsza betę. Już się bojeCały zastrzyk w dniu transferu. Betę mam zrobić jutro i w środę
Ogromne gratulacje!!! ❤❤❤❤Dzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Co to jest transfer próbny?Ja podejdę ostatni raz. Lekarz chce mi zrobić transfer próbny. 1 nie udał się, mimo, że endometrium grube, było embrioglue, zarodek 6.2.2, przebadany i też do zagnieżdżenia nie doszło. Lekarz chce sprawdzić czy nie mam jakiejś infekcji w macicy, stąd transfer próbny, bo zarodek powinien się zagnieździć wg niego.
Edit. chcę mieć teraz coś na wyciszenie przy transferze, np. relanium na te pierwsze dni.
Procedura jak przy transferze, lekarz oceni endometrium z pobraniem czynników prozapalnych CD138, NK i mikrobiomu ale nie podadzą zarodkaCo to jest transfer próbny?
Dodatkowo wprowadza ten cewnik z woda zamiast zarodka i sprawdza jak wejscie, czu wszystko jest ok, czy nic go nie zaskoczy przy transferze glownym.Procedura jak przy transferze, lekarz oceni endometrium z pobraniem czynników prozapalnych CD138, NK i mikrobiomu ale nie podadzą zarodka
No proszę ale cuda już robią. U mnie tego nie badali ale podczas pierwszego transferu wszystko poszło gładko, wprawdzie transfer się nie udał ale lekarz mówił że nawet na niepełnym pęcherzu wszystko ładnie poszło i było widoczne.Dodatkowo wprowadza ten cewnik z woda zamiast zarodka i sprawdza jak wejscie, czu wszystko jest ok, czy nic go nie zaskoczy przy transferze glownym.
U mnie przed trzecim transferem robili ten próbny. Zawsze na pustym pecherzu. Pozniej przynajmniej komfort lezeniaNo proszę ale cuda już robią. U mnie tego nie badali ale podczas pierwszego transferu wszystko poszło gładko, wprawdzie transfer się nie udał ale lekarz mówił że nawet na niepełnym pęcherzu wszystko ładnie poszło i było widoczne.