miętowa25
Fanka BB :)
gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was! Jak sie czujesz? Jak Mała?Dzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was! Jak sie czujesz? Jak Mała?Dzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Mała nie chce jeść mm a ja mleka jeszcze nie mam. Nawet jak przystawiam żeby rozruszać to nie chce ciągać (przystawiam przed mm)gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was! Jak sie czujesz? Jak Mała?
Gratulacje , wypoczywajcie , zdrówka! ♡♡♡Mała nie chce jeść mm a ja mleka jeszcze nie mam. Nawet jak przystawiam żeby rozruszać to nie chce ciągać (przystawiam przed mm)
Ja już ok. Cc było na szybko bo tętno zanikało. Więc zastrzyk i od razu skalpel. Ale bolało tylko chwilę. Potem mocno krwawiłam ale już naprawdę jest ok. Cewnik założyli już po połataniu mnie.
Ja tylko na naturalnym, na sztucznym mi endo nie rośnieAaah ok czyli banie receptywności endometrium czy też era.
Też właśnie robiłam.
A na jakim cyklu będziesz robić?
Gratulacje zdrowia dla Was KobitkiDzisiaj o 4.19 przez cc na świat zawitała Jolka. 39t2d
3570g 57cm
Który to będzie twój dzień po transferze?To koniecznie daj znać! ja w środę idę ale na pierwsza betę. Już się boje
Myślałam ze wcześniej odważę się zrobić sobie test, ale chyba nie chce się załamywać
W poniedziałek 5.09 miałam transfer, a tydzień po w środę mam zrobić pierwsza betę. Nie wiem czy wlicza się dzień transferu ale 10 dzień lub 9 jeśli poniedziałku się nie liczyKtóry to tw
Który to będzie twój dzień po transferze?
Trzymam kciuki
A przed okresem zawsze boli Cię brzuch ?W poniedziałek 5.09 miałam transfer, a tydzień po w środę mam zrobić pierwsza betę. Nie wiem czy wlicza się dzień transferu ale 10 dzień lub 9 jeśli poniedziałku się nie liczy
Strasznie się boje, Tymbardziej ze zaczęłam trochę mocniej czuć podbrzusze (chociaż czułam je od 2 dnia) ale teraz jest tak intensywniej jak na @
Witam w klubie u mnie też problemy z przyswajaniem progesteronu i dokładnie to samo 4x luteina, 2x Utrogestan i 1 raz Prolutex. Szykuje powili się aby w październiku mieć transfer i chociaż mój lekarz nigdy mi nie zrobił badania stężenia przed transferem to na pewno zrobię.Dzięki tak jak każda z nas ja od początku byłam na lekach i to na dużych dawkach progesteronu 4× dziennie luteina pod język, utrogestan 2×2 dopochwowo i raz zastrzyk utrogestan, ale jak widać mój organizm słabo wchłania ten progesteron.
trzymam kciuki za rozkręcenie laktacji! Ostatnio w tv wypowiadała się CDL i mowila ze 12%kobiet NIE ma problemu z laktacją po porodzie... Więc spokojnie❤Mała nie chce jeść mm a ja mleka jeszcze nie mam. Nawet jak przystawiam żeby rozruszać to nie chce ciągać (przystawiam przed mm)
Ja już ok. Cc było na szybko bo tętno zanikało. Więc zastrzyk i od razu skalpel. Ale bolało tylko chwilę. Potem mocno krwawiłam ale już naprawdę jest ok. Cewnik założyli już po połataniu mnie.