reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
gratulacje!!😍😍 Dużo zdrówka dla Was! Jak sie czujesz? Jak Mała?
Mała nie chce jeść mm a ja mleka jeszcze nie mam. Nawet jak przystawiam żeby rozruszać to nie chce ciągać (przystawiam przed mm)
Ja już ok. Cc było na szybko bo tętno zanikało. Więc zastrzyk i od razu skalpel. Ale bolało tylko chwilę. Potem mocno krwawiłam ale już naprawdę jest ok. Cewnik założyli już po połataniu mnie.

Mała nie chce jeść mm a ja mleka jeszcze nie mam. Nawet jak przystawiam żeby rozruszać to nie chce ciągać (przystawiam przed mm)
Ja już ok. Cc było na szybko bo tętno zanikało. Więc zastrzyk i od razu skalpel. Ale bolało tylko chwilę. Potem mocno krwawiłam ale już naprawdę jest ok. Cewnik założyli już po połataniu mnie.
Gratulacje , wypoczywajcie , zdrówka! ♡♡♡

Który to tw

Który to będzie twój dzień po transferze?
Trzymam kciuki ✊✊✊
W poniedziałek 5.09 miałam transfer, a tydzień po w środę mam zrobić pierwsza betę. Nie wiem czy wlicza się dzień transferu ale 10 dzień lub 9 jeśli poniedziałku się nie liczy 🤔
Strasznie się boje, Tymbardziej ze zaczęłam trochę mocniej czuć podbrzusze (chociaż czułam je od 2 dnia) ale teraz jest tak intensywniej jak na @

W poniedziałek 5.09 miałam transfer, a tydzień po w środę mam zrobić pierwsza betę. Nie wiem czy wlicza się dzień transferu ale 10 dzień lub 9 jeśli poniedziałku się nie liczy 🤔
Strasznie się boje, Tymbardziej ze zaczęłam trochę mocniej czuć podbrzusze (chociaż czułam je od 2 dnia) ale teraz jest tak intensywniej jak na @
A przed okresem zawsze boli Cię brzuch ?
Ten ból może być również dobrym objawem

Dzięki tak jak każda z nas 😚 ja od początku byłam na lekach i to na dużych dawkach progesteronu 4× dziennie luteina pod język, utrogestan 2×2 dopochwowo i raz zastrzyk utrogestan, ale jak widać mój organizm słabo wchłania ten progesteron.
Witam w klubie u mnie też problemy z przyswajaniem progesteronu i dokładnie to samo 4x luteina, 2x Utrogestan i 1 raz Prolutex. Szykuje powili się aby w październiku mieć transfer i chociaż mój lekarz nigdy mi nie zrobił badania stężenia przed transferem to na pewno zrobię.

reklama
trzymam kciuki za rozkręcenie laktacji! Ostatnio w tv wypowiadała się CDL i mowila ze 12%kobiet NIE ma problemu z laktacją po porodzie... Więc spokojnie❤
Pochwal się zdjęciem Małej 🥰🥰🥰

Do góry