reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest tu ktoś? Błagam niech mi ktoś odpisze bo konsultacje z klinika mam dopiero o 19! Ratunku!
Popytaj na konsultacji czy ty ta blastke 1 masz traktowac jako a rodek ktory sie pizniej implantuje i czy to po prostu taki jej urok. Ja ci nic nie jestem w stanie na temat bety powiedziec bo nie wiem jak interpretowac taka blastke. Przyrost masz super bo to prawda ze z 5 nie zrobisz 100 w 2 dni.

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Właśnie miałam konsultację z kliniką i lekarz nie pozostawił mi złudzeń. mam powtórzyć bete w sobotę lub w poniedziałak " żeby potwierdzić, że się nie udało bo beta jak na ten dzień po transferze jest stanowczo za niska."

Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Właśnie miałam konsultację z kliniką i lekarz nie pozostawił mi złudzeń. mam powtórzyć bete w sobotę lub w poniedziałak " żeby potwierdzić, że się nie udało bo beta jak na ten dzień po transferze jest stanowczo za niska."

Bardzo mi przykro. Ja mialam w 10 dpt bete 70 i tez to uslyszalam :( najwazniejsze ze mialas implantacje to bardzo dobrze rokuje przy nastepnych podejsciach.

No widać przyrost to nie wszystko. Niskie bety często kończą się niepowodzeniem a co dopiero takie symboliczne jak u mnie.

Milagros ​powtarzałas później jeszcze bete? Miałaś jakiś przyrost po tych 70?

No widać przyrost to nie wszystko. Niskie bety często kończą się niepowodzeniem a co dopiero takie symboliczne jak u mnie.

Milagros ​powtarzałas później jeszcze bete? Miałaś jakiś przyrost po tych 70?
Tak powtarzalam po 2 dniach, spadla do 50. Potem jeszcze po dniu zrobilam i spadla do 30. Niestety tak sie zdarza. Jak pytalam dr dlaczego tak sie stalo to mi powiedziala ze to jest selekcja naturalna, slaby zarodek z wadami. Oni niestety wiedza ile beta powinna wynosic ktorego dnia po transferze. Mi powiedziano ze w 10 ma byc ponad 100 no i niestety mieli racje... Ale dawali szanse ze jeszcze moze ruszyc.

Rany dlaczego tak się dzieje!!! Już wolałbym mieć bete 0 jak ostatnio, naprawdę lepiej to zniosłam...

Milagros powiedz mi jeśli możesz czego mam się spodziewać jak odstawie leki? Dostane taki zwykły okres czy coś się będzie działo?

reklama
Oletka a ja poprzednio w 12 dpt miałam bete 39 i dalej ładnie rosła, pęcherzyk też rósł i był na swoim miejscu. dopiero w 7 tygodniu coś nie zadziałało i dzidzia ze mną nie została. jak więc widać początkowa beta wcale nie musi byś 100 żeby była ciąża. Każda z nas jest inna i każda ciąża jest inna. zrób betę za kolejne 2 lub 3 dni i potem znowu. a nóż bąbelek zrobi doktorowi psikusa i zostanie z toba. i tego życzę ci z całego serca.

Do góry