reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam serdecznie!również podjęłam decyzję aby zostać dawczynią komórek...są pary poszukujące komórek na tym forum?11 maja jestem umówiona w klinice aczkolwiek może jest jakaś para której będę mogła pomóc:-)

Masia, ​wspaniale! Niech dzieciaczki jeszcze podrosną i od soboty jesteś w ciąży :) Ja jak zwykle mam problem z laboratorium Diagnostyka w Bielsku. Wyniki miały być na 100% na 14.00 i jak zwykle mam tylko Progesteron... ręce opadają

poziomka przykro mi @-'--

masia ja jeszcze niewiele rozumiem to co piszecie, ale dociera do mnie, że to dobre wieści:-)

bardzo Wam dziękuję za wskazówki. odrazu mówiłam mężowi, że podpytam i napewno pomożecie

miłego popołudnia:-)

Masia, ​to super!!! Już w sobotę będziesz w ciąży.
Oczywiście życzę Ci bliźniaków.Tylko ja niestety nie uraczę Cię fluidkami.
Takie rzeczy tylko u Gotadory :-)

Lawendowy Sen :-) no wiesz ;-) no nie tylko ja mam takie fluidki :-)

ale specjalnie dla Ciebie Masia moje podwójne fluidki dla Ciebie:Zobacz załącznik 555760 990922a4f6ammzo8.gif

Załączniki

• 990922a4f6ammzo8.gif
    990922a4f6ammzo8.gif
    8,7 KB · Wyświetleń: 94
Cześć. Jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum i trzymam kciuki za Wasze starania :) My staramy się dwa lata i myślimy o in vitro. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Invimedem w Poznaniu?

reklama
Witam popołudniowo...
poziomka
współczuję Kochana :-(tak mi przykro
a ja po wizycie to tak pół na pół ..niestety w mojej klinice histeroskopia diagnostyczna nie jest refundowana:-( ..ale na szczęście jajniki się uspokoiły i sam lekarz stwierdził, że dobrze by było zabrać naszego Eskimoska jak najszybciej. I jeszcze z dobrych wiadomości to to ,że gdybym była w potrzebie adoptować zarodek , to koszt jedynie transferu :-) Jest co prawda kolejka , ale mi się nie śpieszy...mam nadzieję,żenie będzie takiej potrzeby

Do góry