reklama
Witam serdecznie!również podjęłam decyzję aby zostać dawczynią komórek...są pary poszukujące komórek na tym forum?11 maja jestem umówiona w klinice aczkolwiek może jest jakaś para której będę mogła pomóc:-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Poziomka, przykro mi :---(
Trzymaj się i obmyślaj dalszy plan działania.
Trzymaj się i obmyślaj dalszy plan działania.
MagdaM33
poziomka przykro mi @-'--
masia ja jeszcze niewiele rozumiem to co piszecie, ale dociera do mnie, że to dobre wieści:-)
bardzo Wam dziękuję za wskazówki. odrazu mówiłam mężowi, że podpytam i napewno pomożecie
miłego popołudnia:-)
masia ja jeszcze niewiele rozumiem to co piszecie, ale dociera do mnie, że to dobre wieści:-)
bardzo Wam dziękuję za wskazówki. odrazu mówiłam mężowi, że podpytam i napewno pomożecie
miłego popołudnia:-)
lawendowy_sen
Masia, to super!!! Już w sobotę będziesz w ciąży.
Oczywiście życzę Ci bliźniaków.Tylko ja niestety nie uraczę Cię fluidkami.
Takie rzeczy tylko u Gotadory :-)
Oczywiście życzę Ci bliźniaków.Tylko ja niestety nie uraczę Cię fluidkami.
Takie rzeczy tylko u Gotadory :-)
Lawendowy Sen :-) no wiesz ;-) no nie tylko ja mam takie fluidki :-)
ale specjalnie dla Ciebie Masia moje podwójne fluidki dla Ciebie:Zobacz załącznik 555760
ale specjalnie dla Ciebie Masia moje podwójne fluidki dla Ciebie:Zobacz załącznik 555760
Załączniki
lawendowy_sen
Gotadora, fakt, nie tylko Ty je masz.
Ale z udzielających się w tym wątku, Ty pierwsza przyszłaś mi do głowy
Ale z udzielających się w tym wątku, Ty pierwsza przyszłaś mi do głowy
Carrie B
Zaciekawiona BB
Cześć. Jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum i trzymam kciuki za Wasze starania My staramy się dwa lata i myślimy o in vitro. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Invimedem w Poznaniu?
reklama
Witam popołudniowo...
poziomka współczuję Kochana :-(tak mi przykro
a ja po wizycie to tak pół na pół ..niestety w mojej klinice histeroskopia diagnostyczna nie jest refundowana:-( ..ale na szczęście jajniki się uspokoiły i sam lekarz stwierdził, że dobrze by było zabrać naszego Eskimoska jak najszybciej. I jeszcze z dobrych wiadomości to to ,że gdybym była w potrzebie adoptować zarodek , to koszt jedynie transferu :-) Jest co prawda kolejka , ale mi się nie śpieszy...mam nadzieję,żenie będzie takiej potrzeby
poziomka współczuję Kochana :-(tak mi przykro
a ja po wizycie to tak pół na pół ..niestety w mojej klinice histeroskopia diagnostyczna nie jest refundowana:-( ..ale na szczęście jajniki się uspokoiły i sam lekarz stwierdził, że dobrze by było zabrać naszego Eskimoska jak najszybciej. I jeszcze z dobrych wiadomości to to ,że gdybym była w potrzebie adoptować zarodek , to koszt jedynie transferu :-) Jest co prawda kolejka , ale mi się nie śpieszy...mam nadzieję,żenie będzie takiej potrzeby
Podziel się: