reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie dziewczyny gdzie robiłyście i za ile Allo mlr i cross match poza APC w Łodzi? Najlepiej gdzieś w okolicach Trójmiasta, Poznań, Warszawa...
Prokocim 380 po szczepieniach , przed chyba 366 Allo .plus dodatkowo że wysyłkę wyników listem . Tam chyba wychodzi najkorzystniej cenowo . Wszędzie ceny z kosmosu niestety. Robi jeszcze diagnostyka ale oni ponoć wysyłają tez do Apc i koszt ponoć ponad tysiąc zł. ...

A pytanie trochę z innej beczki, wiecie może co dać chłopcu na roczek? Ja totalnie jestem zielona 😮
są fajne samochodziki 3w1 , najpierw z taka barierka i rączka żeby można było go prowadzić , później jako pchacz a później dziecko jak podrośnie samo się odpycha . Są na allegro polecam sama kupiłam ostatnio młodemu i zachwycony :)

a drugie pytanie co do haparyny , to czy nie można jakoś tabletkami zastąpić żeby się nie kłuć tyle ? 😂 i czy bierze się ja do końca ciąży ??

Ja już po badaniach , jednak odpuszczam transfer we wrześniu bo dopiero na. 14 wrzesnia mam diebetologa ... Wyniki po 14. Jeszcze zobaczę co mi wyjdzie ... Ale wolę odczekać niż znów zacząć się faszerować lekami i później pluc sobie w brodę że wszystko na szybko robiłam . Na spokojnie chce to wszystko zrobić 😉

Jestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę
Oooo 12 14 dc kontrola u Ciebie , u mnie 10 11 dr kazała przyjść, ciekawe od czego to zależy, ja dzisiaj 5dc estrofem, śluzu coraz więcej, nigdy czegoś takiego nie miałam 😅

reklama
Do góry