JestemMama!
Fanka BB :)
dziękuje
mam nadzieje , ze już z górki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje
mam nadzieje , ze już z górki
Prokocim 380 po szczepieniach , przed chyba 366 Allo .plus dodatkowo że wysyłkę wyników listem . Tam chyba wychodzi najkorzystniej cenowo . Wszędzie ceny z kosmosu niestety. Robi jeszcze diagnostyka ale oni ponoć wysyłają tez do Apc i koszt ponoć ponad tysiąc zł. ...Właśnie dziewczyny gdzie robiłyście i za ile Allo mlr i cross match poza APC w Łodzi? Najlepiej gdzieś w okolicach Trójmiasta, Poznań, Warszawa...
są fajne samochodziki 3w1 , najpierw z taka barierka i rączka żeby można było go prowadzić , później jako pchacz a później dziecko jak podrośnie samo się odpycha . Są na allegro polecam sama kupiłam ostatnio młodemu i zachwyconyA pytanie trochę z innej beczki, wiecie może co dać chłopcu na roczek? Ja totalnie jestem zielona
Niestety tylko zastrzyki do konca ciazy i jeszcze polog. Jak to moj lekarz powiedzial: teraz Pani bierze dla dziecka, po porodzie dla siebie.a drugie pytanie co do haparyny , to czy nie można jakoś tabletkami zastąpić żeby się nie kłuć tyle ? i czy bierze się ja do końca ciąży ??
Oooo 12 14 dc kontrola u Ciebie , u mnie 10 11 dr kazała przyjść, ciekawe od czego to zależy, ja dzisiaj 5dc estrofem, śluzu coraz więcej, nigdy czegoś takiego nie miałamJestem po wizycie , czekam na @ od 2dc estrofem dopochwowo , później miedzy 12-14 dc umówić się na kontrole endometrium i podpisujemy zgodę na mrozaczka . Wspomniałam o mutacji M2 haplotypu ANxa5 i mówiła , ze od transferu dostanę heparynę
nie wiem co lekarz to inna decyzjaOooo 12 14 dc kontrola u Ciebie , u mnie 10 11 dr kazała przyjść, ciekawe od czego to zależy, ja dzisiaj 5dc estrofem, śluzu coraz więcej, nigdy czegoś takiego nie miałam