reklama
Tak badają na miejscu w GdanskuWydaje mi się, że tak, w Gdańsku (ale niech Dziewczyny potwierdzą).
Ice41
Fanka BB :)
Ale to znaczy, że ze wszystkich klinik Invi.kta zawożą do Gdańska, czy tylko te z Gdańska?Tak badają na miejscu w Gdansku
A czy któraś z Was z Warszawy robiła u nich te badania - PGT-A?
Hmm nie wiem, ja z Gdańska więc nie zastanawiałam się nad tymAle to znaczy, że ze wszystkich klinik Invi.kta zawożą do Gdańska, czy tylko te z Gdańska?
To jest przeciw bolowy ? Chyba każdy nospe brałCzy brałyście po transferze aulin?
A już go kojarzę, kiedyś na zapalenie miesni go pilamTo jest przeciw bolowy ? Chyba każdy nospe brał
Plamienia są bardzo często na początku ciąży. Ile jestes dni po transferze? Może jest jeszcze za wcześnie na zarodekZa wcześnie się cieszyłam. Zaczęłam krwawić i jestem w szpitalu. 99% poroniłam . Na USG widać pęcherzyk bez zarodka. Czekam na betę
Ja plamilam dwa razy w ciąży i tez już płakałam, że straciłam ciążę a wszystko było dobrze
Coffe18
Październik będzie naszJa już po badaniach , jednak odpuszczam transfer we wrześniu bo dopiero na. 14 wrzesnia mam diebetologa ... Wyniki po 14. Jeszcze zobaczę co mi wyjdzie ... Ale wolę odczekać niż znów zacząć się faszerować lekami i później pluc sobie w brodę że wszystko na szybko robiłam . Na spokojnie chce to wszystko zrobić
reklama
Serduszkowelove
Ojjj kochana nie wiem tego , ale kurcze biopsje zarodkow wysyłali i robią to w określonych dniach tygodnia, tylko nie zapytałam gdzie oni to wysyłają... do siebie do laboratorium czy gdzie indziej ? Mogę dopytać w poniedziałek bo będę miała wizytę jeśli chcesz? Ogolnie na 3 blastocysty 3 mamy zdrowe, więc super wynik mówili że 80% to super wynik, u nas wyszło 100 więc jestem bardzo szczęśliwaAle to znaczy, że ze wszystkich klinik Invi.kta zawożą do Gdańska, czy tylko te z Gdańska?
Edit. W sensie zostały nam 2 , bo pierwsza blastka nie dala rady ;( ciąża biochemiczna
Podziel się: