a masz już jakiegoś maluszka Kochana?Nic narazie .. czekam na immunologa. Kiedy podejdę do transferu nie wiem To będzie już mój 9 .. także coraz mniej entuzjazmu
reklama
troszkę się nie zgodzę z Twoja wypowiedzią bo jak można mieć Wy.. ane walcząc o to co najpiękniejsze dla mnie to co mówił i jak prowadził lekarz to wszystko to była świętośćOdstaw, ja odstawilam i wyjebane mialam już w ich pseudo zalecenia, chcą na siłę nadzieję ludziom wciskać. Boli ale to prawda ja się pytałam lekarza , czy jest jakakolwiek szansa że z tej bety coś wyjdzie, tak tak ... zamiast w piątek powtórzyć betę to jak idiotka czekalam do poniedziałku... powiedzialam to doktor prowadzącej, że lepiej najgorsza prawda niż najpiękniejsze kłamstwo...
A do kogo się umówiłaś?? I na kiedy?Nic narazie .. czekam na immunologa. Kiedy podejdę do transferu nie wiem To będzie już mój 9 .. także coraz mniej entuzjazmu
Ruda08
Fanka BB :)
Do Sydora. Ale czekam aż się do mnie odezwie . Będę miała wizytę online. Już mu się przypomniałam ale jakoś średnio mu idzie, minęło ponad 3 tygodnie. Wolalabym czekać na wizytę niż czekać na jakiś kontakt w sprawie terminu. Ale co zrobić . Szczerze to jakoś o tym nie myśle, staram się żyćA do kogo się umówiłaś?? I na kiedy?
Serduszkowelove
To lepiej faszerować organizm lekami jeśli wiadomo że się nie udało? Wyjebane mialam na leki, po transferze jak już wiedzialam że nic z tego a nie na ivf, przepraszam jeśli zabrzmiało to dwuznacznietroszkę się nie zgodzę z Twoja wypowiedzią bo jak można mieć Wy.. ane walcząc o to co najpiękniejsze dla mnie to co mówił i jak prowadził lekarz to wszystko to była świętość
Ice41
No mnie cuda nie czekają, ja nie moge próbowac naturalnie....Ja właśnie też bardziej byłam wkorwiona, ale tym że nie zrobilam w piątek od razu bety tylko jeszcze żarłam leki... ja okres dzisiaj dostałam i już estrofem wzięty, wiesz co jak 2 transfery się nie powiada w invicta Gdańsk to lecę na konsultacje do Mrugacza , mojej kumpeli pomógł a pisalam wcześniej przerobiła transfery i kliniki w ilości.... dlatego ja nie będę chciała tracić czasu tylko zmienić klinike I tyle ... krew oddałam na trombofilie i takie tam 1300 dzisiaj poszło sobie kolejne ... Co mogę Ci powiedzieć jest żal dlaczego ale zamień to w działanie, jak chcesz popłacz chwilkę ale nie pozwalaj sobie na zachowania autodestrukcyjne bo czasu nie cofniemy, tak miało być, teraz rusz z planem awaryjnym, a może kiedyś będziesz miała siły żeby wrócić do tematu kumpela miała 40 lub 41 teraz kolo 45 i ma jednego naturalsa który ma 19 lat z tego co pamiętam też masz dzieciaczka , jak dla mnie powinnaś teraz odpocząć od tego wszystkiego i wrócić z czysta glowa za jakiś czas, wiesz że po ivf cuda się dzieją
nadziejaprzedewszystkim
A którego dnia najwcześniej robiłyście betę, z której wyszła prawda?
Pełna zgoda. U mnie tak samo, robiłam wszystko co mówili lekarze, a znam takie osoby co chciały być ponad wszystko, same "ulepszały" co się dało I niestety ale nic z tego nie wychodziłotroszkę się nie zgodzę z Twoja wypowiedzią bo jak można mieć Wy.. ane walcząc o to co najpiękniejsze dla mnie to co mówił i jak prowadził lekarz to wszystko to była świętość
Serduszkowelove
Rozumiem doskonale, to jaki masz plan ♡?No mnie cuda nie czekają, ja nie moge próbowac naturalnie....
reklama
Serduszkowelove
Ja nie ulepszalam nic, słuchałam się, a jeśli beta wychodzi 2 i to 14dpt to chyba bez sensu brac leki dalej ...Pełna zgoda. U mnie tak samo, robiłam wszystko co mówili lekarze, a znam takie osoby co chciały być ponad wszystko, same "ulepszały" co się dało I niestety ale nic z tego nie wychodziło
Podziel się: