reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Może to znak ... Właśnie sprawdzałam w kalendarzu ... Jeśli bym zrobiła tak jak mówisz to transfer by prawdopodobnie wyszedł tak jak dwa lata temu , co zobaczyłam pierwszy raz w życiu dodatnia betę która tak pięknie rosła ... Tylko czy mój lekarz wyrazi zgodę żeby podejść od razy do transferu ...Jprd. Strasznie mi przykro. Nie załamuj się.
Mi się też udał dopiero drugi transfer po szczepieniach i to z nowej stymulacji.
Jeśli nie wyszło odstaw leki i Umawiaja wizytę .
Idź za ciosem póki efekt szczepień jest najlepszy .
Może teraz spróbuj na naturalnym cyklu ?? Może coś zmienić??
Ściskam
Serduszkowelove
10dpt ale Pani dr powiedziała że była to spadkowa , więc nigdy się nie dowiem ile było 7 czy 8 dpt krew oddana ? ♡@Serduszkowelove, w którym dpt wyszła Ci beta 15?
Uwierz mi - to jest nic nie znaczący drobiazg….. czym jest clexane przy tym wszystkim ivf itp itdStaram się walić jak w nosorożca. Mam dużo zrostów na całym brzuchu, jestem po 6 stymulacjach+ heparyny+ prolutexy a jestem mały chudy kurczak. Najlepiej mi wchodzi w boczki ale siniaki mam zawsze okrutne Za to jestem wytrzymała na ból i mogę te zastrzyki robić w każdej sytuacji.
Ale nie zazdroszczę dziewczynom, które muszą je robić całą ciążę
Juz masz wyniki???Nie ma bety , nie ma ciąży ... Znów nie wyszło ...
Ehhh kurde przkro mi.
Przytulam Cie!
Ale nie poddawaj sie jeszcze!!!!
Mój test z 8 dpt był negatywny. Beta 94. Test wyszedł dopiero 14 dpt.Byłam dziś na becie, ale sikaniec negatywny, więc i takich wyników się spodziewam, choćbym bardzo nie chciała.
Edit. Nie mam już śnieżynek, w ciążę naturalną nie mogę też próbować.
DOKŁADNIE!!! Na tym etapie juz w ogole nie biore ich pod uwage. TYLKO BETA.Ja tam oszczańcą nie wierzę
Czekamy na bety!!
Tymczasem za obie
NIECH TO BEDZIE ZACZAROWANY SIERPIEN!!!
O to to!!! Tego sie trzymamy! Jakies takie mam przeczucie ze one beda pozytywne….Mój test z 8 dpt był negatywny. Beta 94. Test wyszedł dopiero 14 dpt.
Jeśli z Endo wszystko ok to nie powinien robić problemu.Może to znak ... Właśnie sprawdzałam w kalendarzu ... Jeśli bym zrobiła tak jak mówisz to transfer by prawdopodobnie wyszedł tak jak dwa lata temu , co zobaczyłam pierwszy raz w życiu dodatnia betę która tak pięknie rosła ... Tylko czy mój lekarz wyrazi zgodę żeby podejść od razy do transferu ...
Chyba ,że poszerzają diagnostykę ale z tego co pamiętam to masz wszytko sprawdzone
reklama
Serduszkowelove
Tak dokładnie, popieram !!!! zakładaj korone z powrotem na głowę i ruszaj !!!! Należy Ci się bozeeee jak ja bym chciała, żebyś była e ciąży nawet nie wiesz.... ♡Może to znak ... Właśnie sprawdzałam w kalendarzu ... Jeśli bym zrobiła tak jak mówisz to transfer by prawdopodobnie wyszedł tak jak dwa lata temu , co zobaczyłam pierwszy raz w życiu dodatnia betę która tak pięknie rosła ... Tylko czy mój lekarz wyrazi zgodę żeby podejść od razy do transferu ...
Podziel się: