reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
U mnie sie pomylił a mialam już wysoka bete.. tylko beta prawde Ci powie. Ja nadal wierze, ze sie udalo i trzymam kciukiNa betę zaraz jadę , robiłam sikanca i jeszcze nigdy się nie pomylił, więc jestem pewna na 10000% ... nie chce o tym rozmawiać , nie tym razem ... Za dużą nadzieję miałam w tym transferze , za bardzo wierzyłam że się uda ...
Ice41
@Serduszkowelove, w którym dpt wyszła Ci beta 15?
mala_Mi 80
Nie wiem nawet co napisać.....Na betę zaraz jadę , robiłam sikanca i jeszcze nigdy się nie pomylił, więc jestem pewna na 10000% ... nie chce o tym rozmawiać , nie tym razem ... Za dużą nadzieję miałam w tym transferze , za bardzo wierzyłam że się uda ...
Tak bardzo bym chciała żeby ten test się pomylił....
Jedź na betę, wysyłam milion pozytywnych myśli
mala_Mi 80
Byłam dziś na becie, ale sikaniec negatywny, więc i takich wyników się spodziewam, choćbym bardzo nie chciała.
Edit. Nie mam już śnieżynek, w ciążę naturalną nie mogę też próbować.
Te 50% to jest pewnie ogólnie. Dużo zależy od wieku ,amh ,zdrowia i zarodka ,więc u każdej procentowo to napewno będzie wyglądało inaczej . Mi embriolog mowil ,że mrożony zarodek zwiększa szanse do 50 % . Zawsze większa nadzieja, jak przy iui. W klinice spotkałam dziewczyny ,które po 5,6 iui nie udanych ,mają pierwsze podejscie do ivf udane. Jedna była w 2 ciąży z ivf i też za pierwszym razem udana.To 50% to jest piękna tłusta ściema
JestemMama!
Ja myślałam że już przywykłam do ciągłych porażek .... Jak bardzo się myliłam .... Ból jest za każdym razem coraz większy
reklama
Jprd. Strasznie mi przykro. Nie załamuj się.Nie ma bety , nie ma ciąży ... Znów nie wyszło ...
Mi się też udał dopiero drugi transfer po szczepieniach i to z nowej stymulacji.
Jeśli nie wyszło odstaw leki i Umawiaja wizytę .
Idź za ciosem póki efekt szczepień jest najlepszy .
Może teraz spróbuj na naturalnym cyklu ?? Może coś zmienić??
Ściskam
Podziel się: