reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Ice41 wielkie kciuki za Ciebie ✊✊✊ za betę do nieba ✊✊ te forum jednak ktoś zaczarował ... Musisz ściągnąć te zaklęcie ... Sierpień miał być taki cudowny ... 😔
U mnie znowu lipa 😔 ale nie chce o tym rozmawiać , nie piszcie proszę o tym ... Ja w spokoju się wypłacze , przeżyje ta kolejna stratę 😔 i za jakiś czas podjadę znów do transferu ... Już po prostu straciłam nadzieję że kiedyś się uda , ale nie zostawię moich dwóch śnieżynek tam ... Chce je zabrać ... Czy postanowią zemną zostać 🤷‍♀️ czas pokaże ... Teraz muszę się kolejny raz podnieść z kolan , otrzepać i walczyć ... Ale już nie wiem jak ... Nie wiem co jeszcze zbadać , gdzie szukać pomocy 😔😔😔eh ... Kiedyś myślałam że jestem twarda .... Myliłam się ... 😔😔

reklama
@Ice41 wielkie kciuki za Ciebie ✊✊✊ za betę do nieba ✊✊ te forum jednak ktoś zaczarował ... Musisz ściągnąć te zaklęcie ... Sierpień miał być taki cudowny ... 😔
U mnie znowu lipa 😔 ale nie chce o tym rozmawiać , nie piszcie proszę o tym ... Ja w spokoju się wypłacze , przeżyje ta kolejna stratę 😔 i za jakiś czas podjadę znów do transferu ... Już po prostu straciłam nadzieję że kiedyś się uda , ale nie zostawię moich dwóch śnieżynek tam ... Chce je zabrać ... Czy postanowią zemną zostać 🤷‍♀️ czas pokaże ... Teraz muszę się kolejny raz podnieść z kolan , otrzepać i walczyć ... Ale już nie wiem jak ... Nie wiem co jeszcze zbadać , gdzie szukać pomocy 😔😔😔eh ... Kiedyś myślałam że jestem twarda .... Myliłam się ... 😔😔
Byłam dziś na becie, ale sikaniec negatywny, więc i takich wyników się spodziewam, choćbym bardzo nie chciała.
Edit. Nie mam już śnieżynek, w ciążę naturalną nie mogę też próbować.

reklama
Szczerze ? Jak bym mi tak lekarz powiedział to bym go zmieniła..
Mój mąż ma azzosperie. Miał już 3 biopsje i za każdym razem są plemniki🤷🏼‍♀️. Mamy córkę z drugiej stymulacji i pierwszej biopsji (mrożone). Teraz walczymy o rodzeństwo. Jak dla mnie to biopsja jest pierwszym punktem do zrobienia. Lekarz chyba nie jest wróżbitą. Jeżeli nic nie znajadą to bynajmniej wiecie na czym stoicie, a tak będziecie gdybyć. Może nie jutro ale za rok, dwa, dziesięć 🤷🏼‍♀️☺️
Co u Ciebie kochana ??

Do góry