reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jak kochana ? Na pewno już masz wynik, wiesz ze transfery mrożone mogą nie wyjść jeszcze 5dpt :) ja miałam 0.2 , a implantacja była wg Pani dr 7 8 dnia, gdyż 10 beta była mocno spadkowa , trzymam kciuki , progesteron cudowny!!!!
No i właśnie tej bety jeszcze nie ma. Na dole przy becie napisane, że wynik do 2 dni roboczych :/
Edit. I nie mam już sikańca bo rano bo rano bym sprawdziła :D

Mój zarodek jest z 6 doby i też czuję, że to dziewczynka ;)

No i właśnie tej bety jeszcze nie ma. Na dole przy becie napisane, że wynik do 2 dni roboczych :/

Mój zarodek jest z 6 doby i też czuję, że to dziewczynka ;)
Ehh czekanie najgorsze :( Hihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam:) jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanu :)

Ehh czekanie najgorsze :( Hihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam:) jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanu :)
A ze tak zapytam … to ile masz lat ?

reklama
Do góry