Mój starszy syn już odchowany, jednym słowem ogarnięty więc mało przy nim roboty dla małego trzeba parki żeby nie był powiedzmy drugim rozpieszczonym jedynakiemOd zera do bohatera Zdecydowanie już nigdy nie będziecie się nudzić
reklama
ja mam jeszcze 5 do zabranaJa jak przygarnę trzecie dziecko, to będziemy z mężem jak patologia
Realnie ile planujesz? Wszystkie?ja mam jeszcze 5 do zabrana
A jaki wpływ ma trombofilia na zagniezdzenie ? Pytam ,bo moja mama umarła na zator i siostra zrobiła badanie genetyczne na trombofilie i wyszło jej ,że też ma . Ja nie robiłam, ale wspomniałam o tym lekarzowi i trzy dni po transferze mam brać acard.Ehh czekanie najgorsze Hihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanu
powiem tak że nie chciała bym nikogo tam zostawić wiem też że to że jest 5 blastocyst nie gwarantuje mi niestety ze wszystkie będą chciały ze mną zostać wiek też już nie najmłodszy bo 34 lata teraz policzyć odstęp jedno od drugiego z dwa lata to będę po 40 dobrze. No i raczej w dwóch pokojach siw wszyscy nie zmieścimy w bloku a tak na serio to mam nadzieję że chociaż tą dwójeczkę będę miała żeby Werka nie była jedynaczkąRealnie ile planujesz? Wszystkie?
Katie92
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. U nas złe wyniki niestety.. partner dostał clostilbegyt na 3 miesiące. Walczymy o plemniczki, na ten moment nie mamy z czym podchodzić do in vitro.. Trzymam kciuki za wszystkie punkcje, blastki, transwery i bety do nieba! Oczywiście będę wracać i śledzić Wasze starania!
To co się dzieje z tymi ratami to jakaś porażka z każdej strony dobijająmała moja ma 3 miesiące a ja już myślę co zrobimy jak kasa się skończy w maju bo raty tam nam do góry poszły że jakaś magia.
A z której doby był mrozaczekOsobiście miałam już dobrze widoczna kreskę
Ja podałam dwa zarodki nie było kreski podwójnej może beta coś w piątek pokazeMi pokazał ale przy bliźniakach, wtedy już wiedziałam że jestem w ciąży bo betę miałam 147
reklama
a jak my tylko oddaliśmy do banku kosztorys że skończyliśmy remont i cyk rata o 700 zł podnieśli a mamy dwa kredyty także tenTo co się dzieje z tymi ratami to jakaś porażka z każdej strony dobijają
Podziel się: