A jak nam dopisze szczęście to może razem będziemy brzuchateTy na finiszu, ja na początku.Też bym pewnie nie umiała oddać, ale tylko dzięki parom, które się zdecydowały na tak trudną decyzję mam jeszcze minimalne szanse na zostanie matką
Wszystkiego dobrego dla Was, zazdroszczę słodziaka
reklama
eij
Fanka BB :)
Mi pokazał ale przy bliźniakach, wtedy już wiedziałam że jestem w ciąży bo betę miałam 147Dziewczyny w 7dpt sikaniec coś by pokazał już?
Ice41
No i właśnie tej bety jeszcze nie ma. Na dole przy becie napisane, że wynik do 2 dni roboczych :/I jak kochana ? Na pewno już masz wynik, wiesz ze transfery mrożone mogą nie wyjść jeszcze 5dpt ja miałam 0.2 , a implantacja była wg Pani dr 7 8 dnia, gdyż 10 beta była mocno spadkowa , trzymam kciuki , progesteron cudowny!!!!
Edit. I nie mam już sikańca bo rano bo rano bym sprawdziła
Mój zarodek jest z 6 doby i też czuję, że to dziewczynka
katharina203
Jest tak duża że nie moga się doliczyc...No i właśnie tej bety jeszcze nie ma. Na dole przy becie napisane, że wynik do 2 dni roboczych :/
Edit. I nie mam już sikańca bo rano bo rano bym sprawdziła
Serduszkowelove
Ehh czekanie najgorsze Hihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanuNo i właśnie tej bety jeszcze nie ma. Na dole przy becie napisane, że wynik do 2 dni roboczych :/
Serduszkowelove
Aaa mialam zapytać, jaki najlepszy magnez kupić ? Bo już chcialabym zacząć brać ♡
Ice41
hahahahaJest tak duża że nie moga się doliczyc...
Coffe18
A ze tak zapytam … to ile masz lat ?Ehh czekanie najgorsze Hihihi , ja coś czuję że mam tam jeszcze synka i córeczkę, ja byłam na konsultacji dzisiaj 2h , jestem bardzo zadowolona, robię całą trombofilie ,doktor zaleciła, narazie nie tykam bardziej immunologii i nie będę tykać raczej, mam zabronione podawane 2 zarodki ze względu na wiek I że są przebadane, nie dyskutowałam jestem pokorna i cierpliwa, czas pokaże jakie efekty przyniosą te działania, oczywiście test uma przed i jak coś wlew z atosibanu
nadziejaprzedewszystkim
O to samo chciałam zapytać!A ze tak zapytam … to ile masz lat ?
reklama
Magne b6 forte, tam jest 100mg magnezu, czyli jak lekAaa mialam zapytać, jaki najlepszy magnez kupić ? Bo już chcialabym zacząć brać ♡
Podziel się: