Ja tez mam płytę z hodowli ale jeszcze ani razu nie oglądałam. Nie wiem dlaczego. Leży sobie przy komputerze i czeka. I zerkam na nią za każdym razem … i czuje się dobrzeA wiecie, w No.vum procedury kosztują miliony, za wszystko trzeba dopłacac. Ale...
Dostałam na płytce time lapsy z hodowli naszych zarodków - 120 h w ciągu 45 sekund. W kółko oglądam!
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
my w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji . Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadaćNie, nie badałam. Korzystaliśmy z nasienia dawcy, mój kariotyp ok więc lekarz stwierdził że nie ma potrzeby badać
Ładne kombo z dwójką maluchów ? ??
Ale pewnie tez radość i miłość podwojna
Nie żałujesz ? Nie zmieniłabyś teraz swojej decyzji gdybys mogła cofnąć czas ?
Coffe18
Tez taka płytkę mam choć leczę się w innej klinice . Fajna sprawa , fajna pamiątkaE tam, zależy jakie się ma podejście do tematu zarodków. Dla mnie to piękna pamiątka tego co przeszłam i myślę, że każda z nas czuje inaczej, więc nie ma co generalizować. Niektóre dziewczyny znają płeć od początku, inne nie chcą; każdy ma wybór i wie co jest dla niego dobre. Ja sama poprosiłam o zdjęcie i płytę
Ice41
a ja nie, bo skończyłam 40 latMenopur 75 faktycznie nie jest refundowany ale 225 czy 300 już tak. Ja tak dostawałam a dawkowalam sobie wg zaleceń lekarza
Ja też marzyłam o bliźniakach, miałam 2 transfery dwóch zarodków, ale w 3 dobie - ani nie wiadomo jak się rozwijały, ani czy były zdrowe. Teraz zdecydowaliśmy się na jedenmy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji . Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać
Ale tak jak Dziewczyny piszą, jeśli zarodki są przebadane ,podobne morfologicznie i nie ma przeciwwskazań to czemu nie?
Ja się nie znam na chaosie nawet z jednym dzieckiem, więc się wypowiem: na bank dasz radę z dwójką
eij
Kombo mega mam takie momenty że myślę sobie, na cholerę mi to było ale nie, nie żałuję. Drugi raz zrobiłabym tak samo. Teraz zaczyna się fajny czas, śmieją się, można z nimi złapać kontakt, a jak podrosną to będą miały siebie nawzajem, będą się fajnie razem bawiły (mam nadzieję ). Każdy mi mówi, jeszcze dwa lata i nie masz dzieci, wpadną w wir zabawy i masz spokój a jakbym miała tylko jedno to za 3 lata chciałbym drugie, a wtedy już będę miała 38 lat także analizując wszystkie za i przeciw, nie nie żałuję w ogólemy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji . Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać
eij
A tu masz kochana na zachętęmy w sumie obydwoje tez badaliśmy kariotypy , żołnierze starego wszystko w porządku ale myśle ze to nie daje żadnej gwarancji . Kurła mam mętlik w głowie . Musimy to serio przemyśleć i obgadać
Załączniki
Coffe18
Ahaha nie kuś nie kuśJa też marzyłam o bliźniakach, miałam 2 transfery dwóch zarodków, ale w 3 dobie - ani nie wiadomo jak się rozwijały, ani czy były zdrowe. Teraz zdecydowaliśmy się na jeden
Ale tak jak Dziewczyny piszą, jeśli zarodki są przebadane ,podobne morfologicznie i nie ma przeciwwskazań to czemu nie?
Ja się nie znam na chaosie nawet z jednym dzieckiem, więc się wypowiem: na bank dasz radę z dwójką
Wiesz co u nas głównym problemem są moje niedrożne jajowody . Oprócz tego ostatnio doszła tylko albo i aż trombofilia .
Całą 4 mam 5.1.1 a 1 to 4.2.3 tylko ze nie przebadane …
Właśnie martwię się ze czas mija , lata przybywają … a minimum dwójkę bym bardzo chciała mieć …
Coffe18
Nosz kurłaaaaA tu masz kochana na zachętę
Teraz to mnie przekonałas ….
Cudowności
Właśnie analizuje ze 34 lata już na karku …
Tez na jednym dzidziulku nie chce skończyć … zreszta transfer dwóch zarodków tak naprawdę nie daje nam żadnej gwarancji ze bliźniaki się urodzą …
Raz sie żyje jak dostać po dupie to raz a porządnie
reklama
eij
Dokładnie, odchować i mieć z głowy, a nie za kilka lat znowu w pieluchy się pchaćNosz kurłaaaa
Teraz to mnie przekonałas ….
Cudowności
Właśnie analizuje ze 34 lata już na karku …
Tez na jednym dzidziulku nie chce skończyć … zreszta transfer dwóch zarodków tak naprawdę nie daje nam żadnej gwarancji ze bliźniaki się urodzą …
Raz sie żyje jak dostać po dupie to raz a porządnie
Podziel się: