reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
Najgorsze jest to że jeszcze bardziej chorzy ludzie wybierają ten pożal się Boże rząd 😤

reklama
Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno! 🤞🍀❤️

Cześć dziewczyny, ja dalej walczę z moim cyklem chociaż lekarz znowu chce odpuścić, a ja tym razem nie chcę dać za wygraną. Zrobiłam badania dzisiaj i widać poprawę w ilości estradiolu. Jutro mam wizytę ale już u innego lekarza. Tym niemniej owulacja mi wypadnie w niedzielę, poniedziałek albo wtorek. Ogarnęłam sobie ginekologa, który może zrobić USG w niedzielę i nawet w święta, laboratorium na niedzielę ( w poniedziałek żadne nie pracuje), no ale jak owu będzie we wtorek to też du...a bo transfer byłby w niedzielę a w gamecie nikt nie przyjdzie w niedzielę, bo pytałam w recepcji czy w wyjątkowych sytuacjach zdarzają się transfery w niedzielę. Jestem załamana :(
Zastanawia mnie moje LH- dzisiaj spadło o 2 i wynosi 5,12, estradiol pomału ale rośnie, progesteron <0,1. Dlaczego LH mogło spaść? Wiecie może?

Dziewczyny , mocno dzisiaj się rozkleiłam, chodzę i płacze, czy to jest związane ze stresem , bo jutro idę na krew? Oprócz tego ze 2 dpt bolał mnie brzuch i mialam skurcze tak teraz cicho , byłam dzielna do dzisiaj, zła na siebie jestem , ale ja nie potrafię walczyć z emocjami, tak naprawdę oprócz Was nikt mnie nie rozumie i nie wie przez co przechodzę, ogarnijcie mnie proszę!
Jutro się okaże czy spełnią się pokładane nadzieje, wiec różnie się reaguje. Albo jutro będziesz się cieszyć, albo płakać i przezywać stratę. To co się z tobą dzieje jest normalne. Czasem mam wrażenie, ze tego 6dpt, 7dpt powinni nam zainstalować kogoś do pomocy w głowie. Tak żebyśmy ze swoimi myślami nie były same😉 Ogrom emocji jest nie do ogarnięcia dla jednej osoby.
Co do objawów bo pewnie o to Ci chodzi. Może to znaczyć wszystko i nic :-) Ja przeszłam przez wiele transferów i każdy był inny. Niby to się czuje i może gdzieś tam znalazłabym jakiś wzorzec, ale to chyba bez sensu. Byłam cztery razy w ciąży mam trójkę dzieci i nic nie wskazywało na to ze coś pójdzie dobrze, albo źle.
Często się udaje :-) i to najważniejsze, może nie tak często jakbyśmy chcieli, ale…
A macie jeszcze zarodki..?!

Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Trzymam kciuki żeby to był TEN kropek 😉 żeby była różowa pupcia i kosz pełen śmierdzących pieluch 🤣

Cześć dziewczyny, ja dalej walczę z moim cyklem chociaż lekarz znowu chce odpuścić, a ja tym razem nie chcę dać za wygraną. Zrobiłam badania dzisiaj i widać poprawę w ilości estradiolu. Jutro mam wizytę ale już u innego lekarza. Tym niemniej owulacja mi wypadnie w niedzielę, poniedziałek albo wtorek. Ogarnęłam sobie ginekologa, który może zrobić USG w niedzielę i nawet w święta, laboratorium na niedzielę ( w poniedziałek żadne nie pracuje), no ale jak owu będzie we wtorek to też du...a bo transfer byłby w niedzielę a w gamecie nikt nie przyjdzie w niedzielę, bo pytałam w recepcji czy w wyjątkowych sytuacjach zdarzają się transfery w niedzielę. Jestem załamana :(
Zastanawia mnie moje LH- dzisiaj spadło o 2 i wynosi 5,12, estradiol pomału ale rośnie, progesteron <0,1. Dlaczego LH mogło spaść? Wiecie może?
U mnie w tych wszystkich obserwowanych cyklach Lh rosło do czasu owulacji. Nigdy nie miałam sytuacji, że spadało przed owulka. To wygląda trochę tak jakby cykl miał być bezowulacyjny.

Czytałam ….

Tekst typu kto będzie kochał takie dzieci 🤬- nosz ***** po pierwsze jakie ?! A po drugie nie po to tyle walczymy , przechodzimy i poświęcamy dla jakiś fanaberii …. Tylko wlasnie z czystej i wielkiej miłości która chcemy się dzielić i obdarzyć nasze cudo 😍
Ja się zastanawiam kto na nich głosuje. Jedno pewne jak wygrają wybory trzeba będzie stąd wyjechać.

Oj tak..i te nieprzespane noce i walenie głową w ścianę z bezsilności bo znowu ryczy, i dojadania w biegu, dopijania zimnej herbaty. Dlaczego koleżanka ma mieć lepiej od nas 🤪🤣
Daj spokój gdyby nie WY i wasze historie to chyba popadła w depresje. Bo masz tylko dwie pary rąk. Do tego jesteśmy w trakcie diagnostyki syna. Zawsze chciałam mieć wyjątkowe dziecko i chyba przesadziłam 🤣
Mówiłam, ze jest wymagajacy, ale teraz pobija rekordy..

reklama
Do góry