reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
To my wychowujemy dzieci i jak widać naszym zadaniem jest je wychować tak, by za kilka lat ta książka wylądowała w muzeum absurdu.

Wychodzę z założenia, że ta książka sprowokuje do wielu przemyśleń, otworzy nasze dzieci na dyskusje. I wywoła efekt odwrotny od zamierzonego, bo nasze dzieci nie są głupie, maja internet na świat, są ciekawskie i naprawdę niewiele z nich „kupi” te treści. Zrodzi się bunt, który obali aktualnych filozofów.

reklama
Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Yes Yes Yes ❤️❤️❤️

To my wychowujemy dzieci i jak widać naszym zadaniem jest je wychować tak, by za kilka lat ta książka wylądowała w muzeum absurdu.

Wychodzę z założenia, że ta książka sprowokuje do wielu przemyśleń, otworzy nasze dzieci na dyskusje. I wywoła efekt odwrotny od zamierzonego, bo nasze dzieci nie są głupie, maja internet na świat, są ciekawskie i naprawdę niewiele z nich „kupi” te treści. Zrodzi się bunt, który obali aktualnych filozofów.
Ja również mam taka nadzieję.

Jak się czujesz Kochana? Jak radzisz sobie w te upały?

C

Dlaczego tam w ogóle znalazł się fragment o in vitro , ktoś mi może to wytłumaczyć??? :o tych ludzi popier****** do końca

Ja również mam taka nadzieję.

Jak się czujesz Kochana? Jak radzisz sobie w te upały?
Dobrze się czuję :) za tydzień jadę do Chorwacji na urlop, wiec będzie jeszcze cieplej, chociaż nie ukrywam, ze męczą mnie te temperatury, które kiedyś kochałam. Jednak staram się być dzielna, dla mojego lokatora :)
Nie mogę pływać niestety ze względu na łożysko ale staram się chłodzić w basenie :) i gruba jestem max …

Dobrze się czuję :) za tydzień jadę do Chorwacji na urlop, wiec będzie jeszcze cieplej, chociaż nie ukrywam, ze męczą mnie te temperatury, które kiedyś kochałam. Jednak staram się być dzielna, dla mojego lokatora :)
Nie mogę pływać niestety ze względu na łożysko ale staram się chłodzić w basenie :) i gruba jestem max …
Ta juz to widzę jak jesteś gruba :D

Dziś , przechodząc przez te drzwi poczułam się jak bym wchodziła do innego świata , tego lepszego . Mimo tych wszystkich akcji jakie miałam przez ostatnie dni , szczególnie ta dzisiejsza 🙈 poczułam taki napływ energii i stwierdziłam że to kuźwa musi się udać. Że będę mamą chodź by cały świat był przeciwko mnie ! Nie poddam sie i spełnię moje największe marzenie! Do póki walczysz jesteś zwycięzcą!! 😍 Codziennie spoglądając na siebie w lustrze mówię że będę mamą , muszę przyciągnąć wszystkie te pozytywne fluidy 😍. Eh ... No nic idę spać bo zaraz znów na nocke 🙈 ale ostatnia i urlop 😍😍 mam nadzieję że następny raz w pracy pojawię się za około 2 lata ✊✊✊✊✊❤️
Dziękuję że jesteście i mogę się wam wygadać zawsze ❤️❤️😘😘😘😘 Loveee

Załączniki

• IMG_20220812_121218.jpg
    IMG_20220812_121218.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 58
Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Ooooo matko 🥰 to już niedługo 🥰 będzie zobaczysz 🔥🔥🔥🔥✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
Czytałam ….

Tekst typu kto będzie kochał takie dzieci 🤬- nosz ***** po pierwsze jakie ?! A po drugie nie po to tyle walczymy , przechodzimy i poświęcamy dla jakiś fanaberii …. Tylko wlasnie z czystej i wielkiej miłości która chcemy się dzielić i obdarzyć nasze cudo 😍

Do góry