reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
To my wychowujemy dzieci i jak widać naszym zadaniem jest je wychować tak, by za kilka lat ta książka wylądowała w muzeum absurdu.

Wychodzę z założenia, że ta książka sprowokuje do wielu przemyśleń, otworzy nasze dzieci na dyskusje. I wywoła efekt odwrotny od zamierzonego, bo nasze dzieci nie są głupie, maja internet na świat, są ciekawskie i naprawdę niewiele z nich „kupi” te treści. Zrodzi się bunt, który obali aktualnych filozofów.

reklama
Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Yes Yes Yes ❤️❤️❤️

To my wychowujemy dzieci i jak widać naszym zadaniem jest je wychować tak, by za kilka lat ta książka wylądowała w muzeum absurdu.

Wychodzę z założenia, że ta książka sprowokuje do wielu przemyśleń, otworzy nasze dzieci na dyskusje. I wywoła efekt odwrotny od zamierzonego, bo nasze dzieci nie są głupie, maja internet na świat, są ciekawskie i naprawdę niewiele z nich „kupi” te treści. Zrodzi się bunt, który obali aktualnych filozofów.
Ja również mam taka nadzieję.

Jak się czujesz Kochana? Jak radzisz sobie w te upały?

C

Dlaczego tam w ogóle znalazł się fragment o in vitro , ktoś mi może to wytłumaczyć??? :o tych ludzi popier****** do końca

Ja również mam taka nadzieję.

Jak się czujesz Kochana? Jak radzisz sobie w te upały?
Dobrze się czuję :) za tydzień jadę do Chorwacji na urlop, wiec będzie jeszcze cieplej, chociaż nie ukrywam, ze męczą mnie te temperatury, które kiedyś kochałam. Jednak staram się być dzielna, dla mojego lokatora :)
Nie mogę pływać niestety ze względu na łożysko ale staram się chłodzić w basenie :) i gruba jestem max …

Dobrze się czuję :) za tydzień jadę do Chorwacji na urlop, wiec będzie jeszcze cieplej, chociaż nie ukrywam, ze męczą mnie te temperatury, które kiedyś kochałam. Jednak staram się być dzielna, dla mojego lokatora :)
Nie mogę pływać niestety ze względu na łożysko ale staram się chłodzić w basenie :) i gruba jestem max …
Ta juz to widzę jak jesteś gruba :D

Dziś , przechodząc przez te drzwi poczułam się jak bym wchodziła do innego świata , tego lepszego . Mimo tych wszystkich akcji jakie miałam przez ostatnie dni , szczególnie ta dzisiejsza 🙈 poczułam taki napływ energii i stwierdziłam że to kuźwa musi się udać. Że będę mamą chodź by cały świat był przeciwko mnie ! Nie poddam sie i spełnię moje największe marzenie! Do póki walczysz jesteś zwycięzcą!! 😍 Codziennie spoglądając na siebie w lustrze mówię że będę mamą , muszę przyciągnąć wszystkie te pozytywne fluidy 😍. Eh ... No nic idę spać bo zaraz znów na nocke 🙈 ale ostatnia i urlop 😍😍 mam nadzieję że następny raz w pracy pojawię się za około 2 lata ✊✊✊✊✊❤️
Dziękuję że jesteście i mogę się wam wygadać zawsze ❤️❤️😘😘😘😘 Loveee

Załączniki

• IMG_20220812_121218.jpg
    IMG_20220812_121218.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68
Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊
Ooooo matko 🥰 to już niedługo 🥰 będzie zobaczysz 🔥🔥🔥🔥✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
Czytałam ….

Tekst typu kto będzie kochał takie dzieci 🤬- nosz ***** po pierwsze jakie ?! A po drugie nie po to tyle walczymy , przechodzimy i poświęcamy dla jakiś fanaberii …. Tylko wlasnie z czystej i wielkiej miłości która chcemy się dzielić i obdarzyć nasze cudo 😍

Do góry