reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak u was ? Dobrze pamietam ze macie bliźniaki?
Tak 😃 jest już coraz lepiej, tydzień temu skończyły 4 miesiące 💖 rozumiemy się coraz lepiej, jest trochę lżej niż na początku 🤪 młody z chęcią przekręca się na brzuch, później się wścieka bo nie może się przewrócić na plecy 🫣🤭 młoda dama leży jak kłoda na plecach, za to macha nogami jak wariatka i ćwiczy głos bo wydaje takie dźwięki że można się posikać ze śmiechu 🤣

A mi nasuwa się inne pytanie, kto będzie kochał te dzieci poczęte naturalnie które zostały porzucone, odebrane rodzicom i trafiły do domu dziecka 🤔😔
Ja tu wolę nie rozprawiać o swoich poglądach, bo mogą kilkoro ludzi zszokować🤣
Wiesz nasze dzieci będą miały wspaniałe dzieciństwo, nie każde dziecko tak będzie mieć. Większość z nas jest gotowa od lat na macierzyństwo a nie trafiło się w 2-3 cyklu. Zatem jak dziecko ma trudności to pod dywan…
Ja się cieszę, ze stać mnie na diagnostykę syna. Gdzie pomoc państwa do tych cudownie narodzonych dzieci?
Szkła mojego syna 600zl dofinansowanie 50zl itp…

Tak 😃 jest już coraz lepiej, tydzień temu skończyły 4 miesiące 💖 rozumiemy się coraz lepiej, jest trochę lżej niż na początku 🤪 młody z chęcią przekręca się na brzuch, później się wścieka bo nie może się przewrócić na plecy 🫣🤭 młoda dama leży jak kłoda na plecach, za to macha nogami jak wariatka i ćwiczy głos bo wydaje takie dźwięki że można się posikać ze śmiechu 🤣
No są piękne momenty a czasem idzie się zastrzelić 🤣🤣🤣 Moje maja roczek i dają sobie buziaki i tulasy. Kurcze dziewczyny tyle transferów i warto było czekać ♥️

reklama
Jutro się okaże czy spełnią się pokładane nadzieje, wiec różnie się reaguje. Albo jutro będziesz się cieszyć, albo płakać i przezywać stratę. To co się z tobą dzieje jest normalne. Czasem mam wrażenie, ze tego 6dpt, 7dpt powinni nam zainstalować kogoś do pomocy w głowie. Tak żebyśmy ze swoimi myślami nie były same😉 Ogrom emocji jest nie do ogarnięcia dla jednej osoby.
Co do objawów bo pewnie o to Ci chodzi. Może to znaczyć wszystko i nic :-) Ja przeszłam przez wiele transferów i każdy był inny. Niby to się czuje i może gdzieś tam znalazłabym jakiś wzorzec, ale to chyba bez sensu. Byłam cztery razy w ciąży mam trójkę dzieci i nic nie wskazywało na to ze coś pójdzie dobrze, albo źle.
Często się udaje :-) i to najważniejsze, może nie tak często jakbyśmy chcieli, ale…
A macie jeszcze zarodki..?!
Ojj tak , przydałby mi się taki pomocnik 🤭 mąż mocno mnie wspiera i myślimy pozytywnie, problemy rozwiązuje się wtedy kiedy fizycznie są, dlatego wierzę w kropka, oby chciał tylko zostać 😊 tak mamy jeszcze 2 zarodeczki, jeden przebadany 5.1.2 tak jak ten teraz w brzuszku i kruszynka z 6 doby 5.2.3 ale jeszcze nie wiemy czy zdrowa/y 😊

Do góry