reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojj tak , przydałby mi się taki pomocnik 🤭 mąż mocno mnie wspiera i myślimy pozytywnie, problemy rozwiązuje się wtedy kiedy fizycznie są, dlatego wierzę w kropka, oby chciał tylko zostać 😊 tak mamy jeszcze 2 zarodeczki, jeden przebadany 5.1.2 tak jak ten teraz w brzuszku i kruszynka z 6 doby 5.2.3 ale jeszcze nie wiemy czy zdrowa/y 😊
Pamietam jak stanęłam w klinice pierwszy raz w 2013r wtedy mówili nam o dawcy. Raczej nie wróżyli dużej rodziny. Mamy obecnie trójkę dzieci 😱i kartę dużej rodziny. Życzę Ci tego samego😉

reklama
Pamietam jak stanęłam w klinice pierwszy raz w 2013r wtedy mówili nam o dawcy. Raczej nie wróżyli dużej rodziny. Mamy obecnie trójkę dzieci 😱i kartę dużej rodziny. Życzę Ci tego samego😉
Również sobie tego życzę i wszystkim dziewczynom, cel jest jeden i wszystkie go osiągniemy tylko w różnym czasie , zmykam spaciu bo rano muszę wstać, dobranoc ♡

Mamy jeszcze 7, ale oddajemy do adopcji, nie ma opcji na kolejne dziecko. Zawsze chciałam mieć dwójkę, w zupełności wystarczy 🫣😉
Oj ja chciałam mieć jedno 🤣mieszkanie kupiliśmy z założeniem ze będzie tylko jedno. Trzy pokoje i teraz umieramy bo ciasnoooo!! Jedna ze mną w sypialni, druga w salonie z mężem a syn jedyny ma spokoj 😉A miało być jedno.

W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
Właśnie patrzę czy któraś z Was pisała o tym! W tv usłyszałam !!!! Straszne. Zabrali refundację. Wydali milony Na bilbordy z hasłem "gdzie są te dzieci". I teraz toooo

Oj ja chciałam mieć jedno 🤣mieszkanie kupiliśmy z założeniem ze będzie tylko jedno. Trzy pokoje i teraz umieramy bo ciasnoooo!! Jedna ze mną w sypialni, druga w salonie z mężem a syn jedyny ma spokoj 😉A miało być jedno.
@kate_p7 , pytanko z ciekawości - co sprawiło, ze zmieniła się Wasza wizja rodziny i zdecydowaliście się na kolejne maluszki? Pierwsze dziecko sprawiło, że zapragnęliście większej gromady? 🥰

@kate_p7 , pytanko z ciekawości - co sprawiło, ze zmieniła się Wasza wizja rodziny i zdecydowaliście się na kolejne maluszki? Pierwsze dziecko sprawiło, że zapragnęliście większej gromady? 🥰
Szczerze nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Myśle, ze chciałam mieć jedno dziecko bo:
- dzieci mnie nie lubią
- ja nie lubię dzieci
- nie mam nic ( mieszkania po babci itp)
Gdy syn miał 3 lata okazało się ze jestem wspaniałą mamą. Zawsze mi się wydawało, ze mąż będzie tym „lepszym” rodzicem, w końcu ma adoptowane dziecko. Rzeczywistość okazała się inna. Okazało się tez ze nie umiałam obsługiwać dzieci, aż nie miałam własnego. Przy okazji dostałam awans za awansem po urodzeniu syna i rozwinęłam się zawodowo. Poczułam ze mam intuicje, mam finanse i mogę być mamą dwójki dzieci. Myśle, ze mogłabym i być mamą 4 ,5,6 dzieci ale to ogromna odpowiedzialność… i serce ściska gdy nie możesz tym swoim wyczekanym dzieciom dać wszystkiego na co zasługują.

reklama
Do góry