reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ojj tak , przydałby mi się taki pomocnik 🤭 mąż mocno mnie wspiera i myślimy pozytywnie, problemy rozwiązuje się wtedy kiedy fizycznie są, dlatego wierzę w kropka, oby chciał tylko zostać 😊 tak mamy jeszcze 2 zarodeczki, jeden przebadany 5.1.2 tak jak ten teraz w brzuszku i kruszynka z 6 doby 5.2.3 ale jeszcze nie wiemy czy zdrowa/y 😊
Pamietam jak stanęłam w klinice pierwszy raz w 2013r wtedy mówili nam o dawcy. Raczej nie wróżyli dużej rodziny. Mamy obecnie trójkę dzieci 😱i kartę dużej rodziny. Życzę Ci tego samego😉

reklama
Pamietam jak stanęłam w klinice pierwszy raz w 2013r wtedy mówili nam o dawcy. Raczej nie wróżyli dużej rodziny. Mamy obecnie trójkę dzieci 😱i kartę dużej rodziny. Życzę Ci tego samego😉
Również sobie tego życzę i wszystkim dziewczynom, cel jest jeden i wszystkie go osiągniemy tylko w różnym czasie , zmykam spaciu bo rano muszę wstać, dobranoc ♡

Mamy jeszcze 7, ale oddajemy do adopcji, nie ma opcji na kolejne dziecko. Zawsze chciałam mieć dwójkę, w zupełności wystarczy 🫣😉
Oj ja chciałam mieć jedno 🤣mieszkanie kupiliśmy z założeniem ze będzie tylko jedno. Trzy pokoje i teraz umieramy bo ciasnoooo!! Jedna ze mną w sypialni, druga w salonie z mężem a syn jedyny ma spokoj 😉A miało być jedno.

W InVimedzie w Wawie rzeczywiście dowody elektroniczne nie przechodzą.

Pewnie każda z nas tu ma różne poglądy polityczne, ale widziałyście do odp****** nasz rząd i .Czarnek?
Tekst z podręcznika do nowego przedmiotu - Historia i teraźniejszość (już nazwa sugeruje, że propaganda pełną parą będzie grana):

Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest cios poniżej pasa. Nie chce żeby moje dzieci wychowywały się w takim chorym kraju.
Właśnie patrzę czy któraś z Was pisała o tym! W tv usłyszałam !!!! Straszne. Zabrali refundację. Wydali milony Na bilbordy z hasłem "gdzie są te dzieci". I teraz toooo

Oj ja chciałam mieć jedno 🤣mieszkanie kupiliśmy z założeniem ze będzie tylko jedno. Trzy pokoje i teraz umieramy bo ciasnoooo!! Jedna ze mną w sypialni, druga w salonie z mężem a syn jedyny ma spokoj 😉A miało być jedno.
@kate_p7 , pytanko z ciekawości - co sprawiło, ze zmieniła się Wasza wizja rodziny i zdecydowaliście się na kolejne maluszki? Pierwsze dziecko sprawiło, że zapragnęliście większej gromady? 🥰

@kate_p7 , pytanko z ciekawości - co sprawiło, ze zmieniła się Wasza wizja rodziny i zdecydowaliście się na kolejne maluszki? Pierwsze dziecko sprawiło, że zapragnęliście większej gromady? 🥰
Szczerze nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Myśle, ze chciałam mieć jedno dziecko bo:
- dzieci mnie nie lubią
- ja nie lubię dzieci
- nie mam nic ( mieszkania po babci itp)
Gdy syn miał 3 lata okazało się ze jestem wspaniałą mamą. Zawsze mi się wydawało, ze mąż będzie tym „lepszym” rodzicem, w końcu ma adoptowane dziecko. Rzeczywistość okazała się inna. Okazało się tez ze nie umiałam obsługiwać dzieci, aż nie miałam własnego. Przy okazji dostałam awans za awansem po urodzeniu syna i rozwinęłam się zawodowo. Poczułam ze mam intuicje, mam finanse i mogę być mamą dwójki dzieci. Myśle, ze mogłabym i być mamą 4 ,5,6 dzieci ale to ogromna odpowiedzialność… i serce ściska gdy nie możesz tym swoim wyczekanym dzieciom dać wszystkiego na co zasługują.

reklama
Do góry