reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymaj sie :) dla każdej z nas to był najcięższy czas. U mnie było najgorzej w dniu oddania krwi, wyniki miałam po 3h najczęściej i przez te 3h chodziłam po ścianach 😅 przy jednym transferze poszłam do lasu, żeby nie mieć zasięgu i nie sprawdzać co chwile wyników, a skończyło się tak, że zgubiłam się sama w tym lesie.
Mi pomagała mysl, że nawet jak się nie uda to miałam jeszcze mrozaczki i wiedziałam, że to nie ostatnia szansa. Pierwszy transfer jest taki trochę próbny :) wspaniałe jak się uda, ale nie ma końca świata jak nie.
Głowa do góry, uwierz w swojego kropka!
Dziękuję za te piękne słowa, Bardzo w niego wierzę i mam cichą nadzieję, że te bóle co były na początku, to właśnie on się zakopywał i wszystko będzie dobrze, psychika po prostu pisze czarne scenariusze w razie wu , ale chyba wszystkie tak mialyscie co ? 😊

Jpdl ale wtopa ... Jestem właśnie przed klinika i co się okazało ... Że nie wzięłam portfela 🤦‍♀️ teraz nawet nie wiem czy mnie przyjmą ... A nie zdążę już do domu 😭😭😭😭😭 kuźwa wiecznie coś ... Zwariuje zaraz ...
Niech klinika wystawi rachunek w systemie do zapłacenia jeśli nie masz blika lub karty w tele , po drugie znają Cie i powinno być dobrze ♡

A płatność telefonem? Blok ?
Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to ja 🙈 boże ja nie wiem jak to się nawet stało że go nie zabrałam 🤦‍♀️ jeszcze mówiłam do męża , weź mój portfel , dał mi go do ręki ponoć 🙈 a ja jeszcze po leki wróciłam i tak wyszłam ... I przed klinika patrzę a jego brak 🙈🙈🙈

Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊

U mnie akurat facet bez alkoholu, trawy i papierosów 🥳😄 orzechy jemy, akurat lubimy nerkowce. Z sexem chwilę czekamy bo po laparoskopii wszystko mnie tam w środku jeszcze boli. Zwłaszcza, że jajniki były sklejone ze sobą za macicą 🧐 chyba teraz szaleją bo mają sporo miejsca 🙈
No to chłop musi sobie sam co 3 dni poradzić ;)

Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to ja 🙈 boże ja nie wiem jak to się nawet stało że go nie zabrałam 🤦‍♀️ jeszcze mówiłam do męża , weź mój portfel , dał mi go do ręki ponoć 🙈 a ja jeszcze po leki wróciłam i tak wyszłam ... I przed klinika patrzę a jego brak 🙈🙈🙈
MObywatel w telefonie ! Ja mam dowód, prawo jazdy i certyfikat.

reklama
Do góry