reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymaj sie :) dla każdej z nas to był najcięższy czas. U mnie było najgorzej w dniu oddania krwi, wyniki miałam po 3h najczęściej i przez te 3h chodziłam po ścianach 😅 przy jednym transferze poszłam do lasu, żeby nie mieć zasięgu i nie sprawdzać co chwile wyników, a skończyło się tak, że zgubiłam się sama w tym lesie.
Mi pomagała mysl, że nawet jak się nie uda to miałam jeszcze mrozaczki i wiedziałam, że to nie ostatnia szansa. Pierwszy transfer jest taki trochę próbny :) wspaniałe jak się uda, ale nie ma końca świata jak nie.
Głowa do góry, uwierz w swojego kropka!
Dziękuję za te piękne słowa, Bardzo w niego wierzę i mam cichą nadzieję, że te bóle co były na początku, to właśnie on się zakopywał i wszystko będzie dobrze, psychika po prostu pisze czarne scenariusze w razie wu , ale chyba wszystkie tak mialyscie co ? 😊

Jpdl ale wtopa ... Jestem właśnie przed klinika i co się okazało ... Że nie wzięłam portfela 🤦‍♀️ teraz nawet nie wiem czy mnie przyjmą ... A nie zdążę już do domu 😭😭😭😭😭 kuźwa wiecznie coś ... Zwariuje zaraz ...
Niech klinika wystawi rachunek w systemie do zapłacenia jeśli nie masz blika lub karty w tele , po drugie znają Cie i powinno być dobrze ♡

A płatność telefonem? Blok ?
Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to ja 🙈 boże ja nie wiem jak to się nawet stało że go nie zabrałam 🤦‍♀️ jeszcze mówiłam do męża , weź mój portfel , dał mi go do ręki ponoć 🙈 a ja jeszcze po leki wróciłam i tak wyszłam ... I przed klinika patrzę a jego brak 🙈🙈🙈

Ja już po wizycie , lekarz jak mnie zobaczył to powiedział żebym napila się dziś kielicha bo jeszcze mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🙈 tak roztrzepana weszłam , śmiał się razem z moim mężem ze mnie 🙈🤣🤣🤣 ( wszystko przez ten dowód 🙈 ale mąż się przyznał że to jego wina 🤪) tak więc transfer w środę 😍😍😍 na 15:00 😍😍😍 niech to będzie ten transfer 🙏🙏🙏❤️✊✊✊

U mnie akurat facet bez alkoholu, trawy i papierosów 🥳😄 orzechy jemy, akurat lubimy nerkowce. Z sexem chwilę czekamy bo po laparoskopii wszystko mnie tam w środku jeszcze boli. Zwłaszcza, że jajniki były sklejone ze sobą za macicą 🧐 chyba teraz szaleją bo mają sporo miejsca 🙈
No to chłop musi sobie sam co 3 dni poradzić ;)

Udało się , musiałam napisać oświadczenie że ja to ja 🙈 boże ja nie wiem jak to się nawet stało że go nie zabrałam 🤦‍♀️ jeszcze mówiłam do męża , weź mój portfel , dał mi go do ręki ponoć 🙈 a ja jeszcze po leki wróciłam i tak wyszłam ... I przed klinika patrzę a jego brak 🙈🙈🙈
MObywatel w telefonie ! Ja mam dowód, prawo jazdy i certyfikat.

reklama
Do góry